LK Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 witam mam dwa pytanka: 1.) Mam film .avi czy jego domyslna wysokosc np. 356 mozna jakims programem zmiejszyc na np. 272 poprawiajac przy tym jakosc obrazu ?? 2.) mam filmik w pliku .avi ma on szerokosc 800 ale w prawym boku na calej wysokosci pasek kolorowy ktory do niczego nie sluzy a wrecz przeciwnie . Czy jest jakis program ktorym idzie go obciac by plik tego filmu mial szerokosc 800 - ten pasek? z Gory THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 virtual dub i strona http://divx.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LK Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 Dzieki za pomoc ale mam maly problem z Virtual Dub... Mianowicie otwieram ten program probuje otworzyc film ktoremu chce zmienic wysokosc i wyskakuje mi napis: "Couldn't locate decompressor for format 'XViD' (uknown) Virtual Dub requires a Video for Windows (VFW) compatible codec to decompress video. DirectShow codecs, such as those used by Windows Media Player, are not suitable." O co chodzi czy oznacza to ze nic nie dam rady zrobic z tym filmem ? A moze jakims innym programem moge zmienic wysokosc film np. 356 na 272 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 może brak kodeków :>?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...