Eclipse Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Czesc mam do was takie pytanie. Co sadzicie o tym zasilaczu http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc....-163-018&depa=0 cena jest bardzo fajna moze amperaz nie jest wybitny ale dla normalnego uzytkowania chyba styknie z gory dzieki za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 ten zasilator ma takie amperaze jak moj huntkey 400W. jak chcesz to moge ci go sprzedac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 poszukaj lepiej Chiefteca 350 101, tą którą robi Delta stabilna jak cholera :D mam i polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Pewnie nieźle kosztuje. Ja bym już NeoTeca V4200 wolał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 A moze Tagan 480W?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 mysle ze ladnie wyglada,jest głosny,nie ma pfc,i ma w rzeczywistosci 250W mniej. ale jak dla niekrecacego za taka kaske to moze nie byc zly :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Nie powiem, ta delta jest świetna i jeszcze jaka cena, mniam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...