tulip Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Czy podoba sie komus pomysl napisania FAQ o 9200se na 1 strone?? Trzeba by prosic tylko tulipa o pozwolenie. Nie trzeba prosić. Trzeba tylko podać źródło. Swoją drogą akurat sam się za to zabieram:) Muszę pokazać, że znam xhtml'a i css'a wykonując witrynę na dowolny temat i tak jakoś ten post przyszedł mi do głowy:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 To mozesz wykozystac te artykuly o vmodach do 9200se co podalem. U mnie dzialaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbzium Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 co do mojej unikalnej karty :D :D :D jeśli to jest moddowany 9200SE, to dlaczego posiada wlepy dla 9200? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Nie wiem. Sprawdziles moze w programie EVEREST moze wreszcie jaka masz ta karte?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Masz poprostu jakiegoś rzadkiego 9200, na którego jakaś tam firma chciała naciągać ludzi. BTW. Z przykrością wam oznajmiam, że opuszczam was i od jutra przesiadam się na Saphire 9550. :D Bye. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 Trudno. Ale dobrze ze pozostajesz wierny ATI. Tak jak ja (patrz sig) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Ponownie nikt sie nie interesuje tymi kartami?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Qroń Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 (edytowane) Napiszcie ludziska ile punktów uzyskiwaliście na swoich radziach 9200SE w 3Dmarku01 (bo chyba nie ma się co dołować innymi). Ja przy wykręceniu 300/400 miałem 4385, przy 250/400 4199, a przy standardowych 200/333 jakieś 3800. Edytowane 25 Maja 2006 przez Intel Inside Qroń Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dewastator Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Po dzisiejszej zabawie ze standardowym chłodzeniem karty i wymianie go na takie, zabrałem się za o/c. Rezultat 5867 przy taktowaniu 260/420 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 6830 3dm. Na takim kompie jak w sigu, ale z athlonem xp1600 @ 1583MHz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dewastator Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 A na jakich taktowaniach uzyskałeś te 6830 pkt. :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Bodajże 305/480. Przy tych taktowaniach od czasu do czasu mignęła jakaś kropka. ;-) No i przydałoby się wspomnieć, że tylko do testowania instalowałem specjalnie ekstremalnie odchudzoną wersję windowsa, która po 1h poszła do reinstalacji, bo nie działała obsługa internetu. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tulip Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Stronka ukończona !!! Zapraszam na www.9200se.prv.pl oraz do komentowania strony w tym poście Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monument36 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) Czy ktos z Was mogłby mi powiedziec jakie sa najlepsze sterowniki do tej karty? Wyciag z everesta: GeCube RADEON 9200 SE 128MB Game Buster Chodzi o to aby byly one jakos zoptymalizowane pod katem cs'a 1.6 :] Edytowane 5 Czerwca 2006 przez monument36 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Z tego co pamietam to w sterownikach DNA były profile z ustawieniami specjalnie dla CS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monument36 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Chodzi mi o nazwe tych sterownikow;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 No to podalem ci nazwe - DNA-Drivers Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Qroń Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Tak apropo sterów to na mojej Gigabyte'a jak zarzuce Omegi to strasznie się pieprzy. Albo jakieś dziwne ceinie na teksturach albo pada cała gra (Morrowind, czy też Original War - bo ostatnio znów se w to pykam). Myślałem że to wina Fast Write'a ale nie, nawet z wyłączonym się pieprzy. Na Catalyst'ach wszystko git, w sumie to pewnie mało pomoże przy tej karcie, ale jest jakaś opcja żeby fast write odpalić właśnie na Catalyst?? Bo jakoś nie znalazłem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 A na co ci ten FastWrite?? Na wszystkiech radeonach powinna ona byc obowiazkowo wylaczona bo powoduje na nich problemy. Poza tym polecam sterowniki ATI SoftMod. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Qroń Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 (edytowane) Heh no może w sumie racja... A tak w ogóle to nowy wynik 5119 w 3Dmark'u 01. Do naszego liceum trafiły nowe kompy. Zabrałem się z kumplami za przenoszenie starych i powiedzmy że zapodziała się jedna kość ramu z kompa który miał 2 x 128MB a i tak nie działał (chyba uwalone mobo, może proc). Także dzięki małej redystrybucji dóbr mam 512 ramu. PS: Żeby nie było wątpliwości - dysku ze szkoły nie podwędziłem EDIT: Słuchajcie czy za bardzo wykręcone pamięci na grafie mogą powodować zwisy kompa?? Bo przy tych moich @435Mhz to właśnie system mi się restartuje po koilku minutach od odpalenie NFS MW, a przy 400Mhz już to ustępuje. Swoją drogą to dziwne, artów nie ma, ale te zwisy... no sami rozumiecie Edytowane 15 Czerwca 2006 przez Intel Inside Qroń Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Niedobór voltów na pamięciach albo słaby zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Qroń Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 (edytowane) Acha, no skoro tak to ok... Rozchodziło mi się czy w ogóle jest możliwe żeby komp się restartował przez jakiś błąd na grafie. To chyba nie wina zasilacza bo mam Modecom'a 300GT, to chyba będzie jakiś Fortron (przynajmniej mam taką nadzieję) skoro nie jest to Modecom Feel. Dzięki za szybką odpowiedź. Edytowane 15 Czerwca 2006 przez Intel Inside Qroń Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Powiedzialbym ze albo zasilacz albo temperaturka. Za mocny to ten twoj zasilacz nie jest. Czy chlodziszczyms pamieci na tej karcie?? Bo w ostatnich dniach zrobilo sie dosyc cieplo na dworze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Qroń Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Nie to jednak nie wina karty, nie wiem dlaczego, ale jak wyjąłem procesor i potem wsadziłem go znowu przestał stabilnie działać na 1600Mhz. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 To po co go ruszales?? :-? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Qroń Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Wpadł mi w łapki drugi Celeron 1200Mhz i chciałem sprawdzić jak się kręci. Nie kręcił się nawet tak dobrze jak ten mój. A po ponownej podmianie i mój się nie chciał wykręcić na 1600Mhz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Wyresetuj bios. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Qroń Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Próbowałem i niciach!a nic nie pomaga :mur:, ale olać, to nie temat o procach Intela. Grunt że to nie była wina karty. Ps. Niedługo was opuszcze, bo przesiadam się na 9500... Ale Ati 4 Ever :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dewastator Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Oto ostatnia rzecz jaką pokazał mój radeonik :mur: Tym incydentem kończe swą przygode z 9200SE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 (edytowane) A ktos sie pozbywa swojej karty za grosze?? Bo moj procomp zaczyna padac. Nie dosc ze juz sie nie da podkrecac to jeszcze musialem zjechac z pamieciami do 133 bo sypie bledami w 3d. Przy 2d wszystko ok - moge po staremu krecic ale jak odpale jakas gierke to zaczynaja sie bledy - gubi tekstury lub zle je wyswietla. Edytowane 20 Czerwca 2006 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...