diabel86 Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 to sobie podepne na chwile :) dyskietki chyba z poltorej roku nie uzywalem a tylko mi balagan robila w kompie :D taki syn marnotrawny odkad sa CD-RW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 dokładnie, ja też wywaliłem fdd, tylko miejsce zajmowała. Dodatkowo ostatnio strasznie mi sie nudziło... akurat pod ręką była stacja i śrubokręt. Już nie ma stacji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir123 Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Niby stacja dyskietek to już przeżytek z dziada pradziada, ale nawet jak chcesz zainstalować W2003 na płycie z dodatkowym kontrolerem to musisz wsadzić w paszczu dyskietkę ze sterami - "mały miękki" nie idzie z postępem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel86 Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 mam XP :) wogole FDD mam obok biurka i jak cos to zawsze tylko podlaczyc :) mam problemy z panelem :/ ciagle cos sie z kabelkami dzieje - albo zwarcie albo cos :/ musze wszystko od nowa jeszcze raz robic. Tzn tylko laczenia bo kabelki mam :D Ale dam rade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 A jak by Ci była potrzeba wsadzić dyskietkie to co?? Podpinasz napęd??:Dja tak robie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 FDD na razie musi być , choćby po to by głupie stery do SATA przy instalce XP zapodać. Bez tego ani rusz.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel86 Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 kur** mac z tym pieprzonym panelem - jutro sprobuje zdobyc plytke i mam w [gluteus maximus] kabelki i tasme :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel86 Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 dobra zamiast panelu postanowilem dalej malowac :) przod na czarno. No i dodalem wiatraczek ktory na poczatku byl niebieski :) A poza tym taki maly szczegol - zaczalem malowac srobki - na czerwono i czarno ( zalezy gdzie ) Fotki http://www.diabel86.neostrada.pl/wiatraczek.jpg - komp w rozbiorce wiec oslonki na kable tez :) http://www.diabel86.neostrada.pl/przodcz.jpg http://www.diabel86.neostrada.pl/przodcz2.jpg - ten panel na usb co jest otwarty jest na czerwono tylko na zdjeciu wyglada na pomarancz. Nie wiem czemu Edit: www.diabel86.neostrada.pl/czarna.jpg - obudowa z pomalwoanym przodem patrzac z boku :) bez scianek bo ciagle cos kombinuje i nie zakladam www.diabel86.neostrada.pl/przodcz3.jpg - male zblizenie www.diabel86.neostrada.pl/przodcz4.jpg - z lampa blyskowa w pelnej ciemnosci www.diabel86.neostrada.pl/przodcz5.jpg - z otwartym panelikiem na usb itp Prosze o opinie ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 moze byc ale dalbym jakies czerwone elementy na froncie bo jest zbyt czarny i cos bym wogole z nim zrobil a nie tylko pomalowal, no ale jest lepiej niz gdyby mial byc srebrny ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel86 Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 wreszcie skonczylem panel :) polutowalem polutowalem az skonczylem :) narazie podpieta tylko jedna dioda ( w stacji dyskietek ) ale okropnie sie ciesze :) Wyglada fajnie. Co do czerwonego - podswietlenie czerwone bedzie ( min. z przodu tez ) Fotki: www.diabel86.neostrada.pl/dys.jpg - podswietlona stacja dyskietek www.diabel86.neostrada.pl/panelpcz.jpg - panel z bliska www.diabel86.neostrada.pl/przodwyl.jpg - front :) Prosze o opinie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 ale ten cdrom dalej wygląda nienajlepiej... nie przyłożyłeś się do szlifowania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel86 Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 cholera no prawa strona mi jakos nie wyszla :) ja wiem, ja wiem biczuje sie dalej :P juz nty raz nie podchodze bo i tak prawdopodobnie zmieniam cd-roma ( nagrywarka juz mi pada ) :) jak panel ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel86 Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 teraz czas na klawiature :) Logitech bezprzewodowy - male wyzwanie i choc nie wyszlo to genialnie ( srodek nieoswietlony ale to bym musial miec diody 100 000 mcd a nie 10 000 ;) to tez slabo nie jestem IMO :) www.diabel86.neostrada.pl/kompciemno.jpg - komp z oddali w ciemnosciach www.diabel86.neostrada.pl/kompjasno.jpg - komp z oddali z lampa blyskowa www.diabel86.neostrada.pl/klawaciemno.jpg - klawiatura cala w ciemnosci www.diabel86.neostrada.pl/klawajasno.jpg - klawiatura cala z lampa blyskowa :) www.diabel86.neostrada.pl/klawaciemnozbl.jpg - klawiatura zblizenie na klawiasze :) www.diabel86.neostrada.pl/klawajasnozbl.jpg - to samo tylko z lampa blyskowa www.diabel86.neostrada.pl/baterie.jpg - pojemniczek na baterie dzieki ktoremu udalo mi sie podlaczyc 4 diody rownolegle zeby swiecily :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Hmm... A nie dalo by sie wyciagnac zasialania z portu PS2? Jest tam +5V, tylko trza by sprawdzic eszcze obciazalnosc, A tak poza tym.. Niezle, ale zdecydowanie nie w moim stylu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel86 Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Hmm... A nie dalo by sie wyciagnac zasialania z portu PS2? Jest tam +5V, tylko trza by sprawdzic eszcze obciazalnosc, A tak poza tym.. Niezle, ale zdecydowanie nie w moim stylu. jak pisalem klawiatura bezprzewodowa wiec nie ma sensu :) a zasilania z klawiatury nie chcialem brac bo jak mi padna baterie to i pisac nie bede mogl :) a tak to to tylko swiatelko padnie i sobie wymienie baterie bez problemu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Mea kulpa.. Nie docyztalem o bezprzewodowce :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba_8 Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 1) panelik po poprawce jest +/- OK. Wsadź te diodki w jakoweś oprawki, bo rażą. Albo zpiłuj na płasko i zamaluj farbą. 2) CD tyż do poprawki, obleśny jak tylko się da. Nawet mój nowy Liteon jest ładniejszy przed obróbką! 3) FDD pod zasilacz lub obok, zwykle jest ciut miejsca. A jak się rzadko używa... to mozna się pogimnastykować;) Lub z boku obudowy w pozycji pionowej. Dyskom nie przeszkadza... Za miejsce "po" zaszpachluj. I to koniecznie, bo wystaje w oczy. 4) Kolor OK, ale wykonawstwo... Cóż, równiej się da. Poza tym, ta buda ma nieestetyczne kształty, może byś ją tak przerobił? Więc po obejrzeniu zdjęciów wiele nie zmieniłem zdania, choć kolorek o niebo lepszy. Podoba mi się czerwone wnętrze blach. Podobają mi się osłonki i wentyl, bo pasuja do reszty. Nie podoba mi się: Jakość malowania; buda; niezaszpachlowany fdd bay; cedek (on na prawdę straszy!); klawiałkę pozostawiam osądowi Twoich oczu. Ja bym nie zdzierżył. Moja ma przytłumione diodki, a nie wzmocnione. Ogólnie w środku jest ładnie i porzadnie, szkoda, że na zewnątrz nie robi takiego wrażenia. Może to przez problem z lakierowaniem, moze plastik budy marny, nierówny... Ale nie wygląda to jeszcze dobrze. 3mam kciuki, bo środeczek na prawdę porzadnie i fachowo. Jeśli przyłożysz się do mordeczki, to bedzie git :D Pozdrawiam Update dokonany po zwróceniu uwagi na ocenianie wcześniejszego niż ostatni dostępny zestaw obrazków. Przepraszam za niedoczytanie;) Dobranoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel86 Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 hm tos pan dowalil i nie przestudiowal calego watku :) zmiany: panel poprawiony, na czarno pomalowany z 4 wylacznikami i inne diody ktore nie raza ( tzn na zdjeciu tak ale w realu nie - szczegolnie ze komp jest po moim boku ) cd poprawiony ale nie do konca - choc jest lepiej niz bylo :) fdd w ogole wyciagniety z kompa :) kolory - przod na czarno juz pomalowany :) dzieki za opinie - mam nadzieje ze z tymi poprawkami jakie zrobilem twoje zdanie jest jeszcze lepsze :D Jakbys mogl jeszcze ocenic najnowsza "wersje" :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 imho jakos to nie teges ... bardziej by pasowal czarny mat niz taki z polyskiem .. na tej focie co tam dales jak jest jasno z monitorem obok to okropnie to sie odbłyskuje .. ogolnie calosc robi wrazenie takeigo ... hmm .. kiczu? takie to jest dla mnie jakies bezpłciowe .. nie ma duszy Diabel sie nie powinien błyszczec chyba ;] no ale to tlyko moje skromne zdanie .. kazdy moduje pod siebie.. zawsze mowie ze lepiej powoli i dokladnie ... a szczegolnie to dobrze przemyslec wszystko ... co do Flopa to ja tyz nie mam :D wywalilem .. nie uzywam a tylko miejsce zajmuje zastanow sie nad matowym czarnym wedlug mnie bedzie o wiele lepiej .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...