n3cRo Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 wiec powiedzcie mi jaki wentyl bedzie wydajny na Bartona 2,5 M i zarazem jak najcichszy bo nielubie szumu :] Z góry dziek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 http://tweak.pl/artykul/coolery_04 przeczytaj to zalezy jeszcze ile masz $ :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Poza tym poszukaj na forum, bo juz nie raz o tym bylo!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 kolejny denny w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iajacy topic, wsadz sobie komp do lodowki bedzie cicho i wydajnie, szukac <span style="color:red;">[ciach!]</span>a nie umiesz na forum !!!???!?!!?!?!?!?!? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 kup 486 to bedzie chodzil na passive :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 kup 486 to bedzie chodzil na passive :Dwiesz p3 500 tez moze pasyvnie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Papst. Kupiłem taki jak mam w podpisie i jeżeli on rzeczyiście jest najcichszym wentylatorkiem puszczonym na 12 V, to ja nie widze innego rozwiazania jak. Jest owszem słyszalny, ale w porównaniu do S1 jest duża różnica na korzyść Papst-a. Polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...