J-A-J-O Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Wyskakuje mi takie coś jak wyżej podczas instalacji (chyba z 5 razy). WMP oczywiście nie chce się zainstalować. Wiecie o co może chodzić?? WHQL mam wyłączone... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Miałem 2 wczesniejsze bety, teraz wersje finalną i nie było zadnych problemów z instalacją. WMP ze strony microsoftu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreyWolf Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Sciagnij to raczej nie powinienes miec problemow http://download.microsoft.com/download/A/5/6/A56D73A3-5AD6-4D9C-8BF8-857421EC2B22/mp10setup.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 a jak u was sie spisuje wmp 10 ? bo u mnie duzooo szybciej sie kazdy filmik otwiera ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 JA z WMP prawie nie korzystam, ale po instalacji WMP10 nie musze instalować zadnych kodeków video bo na tych z wmp działają prawidłowo wszystkie divx'y i xvid'y. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Sciagnij to raczej nie powinienes miec problemow http://download.microsoft.com/download/A/5/6/A56D73A3-5AD6-4D9C-8BF8-857421EC2B22/mp10setup.exe Ehh, ściągałem to i nic :-( Myśle że to przez framenetwork 1.1 który ostatnio instalowałem. Wprowadził jakieś zabezpieczenia, których ja teraz nie potrafie wyłączyć. Poczekam na SP2, może on mi to wyłączy. Nie chce reinsalować systemu Pozatym ciągle włącza mi się przy starcie systemu scandisk i tego też nie moge wyłączyć (dysk jest sprawny) Pierd*lony framenetwork :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...