yotomeczek Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Karta zmodowana, WC na GPU, radiatorki na pamięciach ... Rdzeń zeszlifowany (sama miedź w środku :lol: ) bo było coś jak tu: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beno21 Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Dawno muwiłem ze przesadzasz z tymi grafami, wklej jakąś fotke tej karty - mody musza byc ciekawe - tylko niespal jej jak radka bo było by szkoda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Dawno muwiłem ze przesadzasz z tymi grafami, wklej jakąś fotke tej karty - mody musza byc ciekawe - tylko niespal jej jak radka bo było by szkoda Hehe - jeszcze nie dorobiłem się cyfraka :D a mody banalne: http://www.maximumoc.com./guides/4600voltmod.html Potencjometry wieloobrotowe + kostka pomiatowa 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 to tylko 12ptk wiecej niz ma pba na swoim ti4200 a on nie ma vmodow i nie mial artow :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 to tylko 12ptk wiecej niz ma pba na swoim ti4200 a on nie ma vmodow i nie mial artow :P Jakiś link ?? Kto to jest pba ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Power By Amd a link jest chyba w hall of fame ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Power By Amd a link jest chyba w hall of fame ;] Jak mi wstyd :lol: Szkoda że on miał 2,8GHz CPU ... a ja 2,56GHz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 juz sie zapowiedzial, ze rekord masz tylko do jutra ;] a chlopak ma teraz czym zasilac potworka, bo ma mojego huntkeya :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 nom który na dzien dobry po podłaczeniu na lini 12v miał 11.3 :P a teraz ledwo trzyam swoje 11.8 :P yoto ja mam proca ty masz BH5 :) i moje gratulacje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nom który na dzien dobry po podłaczeniu na lini 12v miał 11.3 :P a teraz ledwo trzyam swoje 11.8 :P yoto ja mam proca ty masz BH5 :) i moje gratulacje :) a twoj chiefik u mnie mial 13V :P inne linie inna regulacja napiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 @2820Mhz | uriel | ABIT NF7 S rev2 | 2X256 400@450 11.3.2.CL2 | GF4 TI4200 msi @ 350/700 | atria to wszystko przez to ze PBA ma chlodzene gpu "atrią" :) dlatego gorzej ;] 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 juz sie zapowiedzial, ze rekord masz tylko do jutra ;] a chlopak ma teraz czym zasilac potworka, bo ma mojego huntkeya :P Hehe - czekam :lol: Ja jeszcze majstruję chłodzonko z drugiej strony rdzenie 8) ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loobek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nom który na dzien dobry po podłaczeniu na lini 12v miał 11.3 :P a teraz ledwo trzyam swoje 11.8 :P yoto ja mam proca ty masz BH5 :) i moje gratulacje :) widac ze to huntkey pseudo 400 watt :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 huntkey byl ustwiony na obciazenie lini 5V a nie na 12V. to co powiesz na to, ze jego chieftec po podlaczeniu u mnie dal 13V na lini 12V. u niebo chief byl ustawiony na linie 12V. poza tym adasko zawsze koloryzuje. BTW. Yoto nie boj sie, bo on wymiekl :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 huntkey byl ustwiony na obciazenie lini 5V a nie na 12V. to co powiesz na to, ze jego chieftec po podlaczeniu u mnie dal 13V na lini 12V. u niebo chief byl ustawiony na linie 12V. poza tym adasko zawsze koloryzuje. BTW. Yoto nie boj sie, bo on wymiekl :lol: Hehe Szkoda - bo chłodzonko zmodernizowane i jestem w stanie jeszcze troche zegarki bujnąć (100fps w naturce zaliczone 8) ) >Benio - spaliłem/zepsułem już 3 grafy: GF 4200 Winfasta 8500LE (latała 300/300) 9800PRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 kurde dzisiaj nie rady nie zdaze zrobić formata ale spokojnie obiecuje przy swiadkach ze ten rekord pobije :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 kurde dzisiaj nie rady nie zdaze zrobić formata ale spokojnie obiecuje przy swiadkach ze ten rekord pobije :) To żeby nie było za łatwo 17190: http://service.futuremark.com/compare?2k1=8097988 Wyższe fsb, wyższe zegary grafy, chłodniej, więcej Voltów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Kolejne podejście 8) Zmieniłem wiatrak wiejący na grafe z 12x12x38 na 17/5cm :lol: i efekt 17249 http://service.futuremark.com/compare?2k1=8100319 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 No ładnie, ładnie. Imponujący wynik 8O Gratulacje :D Spodziewam się ciekawej rywalizacji Yoto vs. PBA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 17k?! Heh,jak R9700Pro na defaulcie. Świetnie Yotomo :D Też mam na podorędziu takiego Ti4200 do pokatowania, ale nie postartuję z Wami, bo niestety nie mam szans z moim Bartkiem, za słabo biedaczyna się buja :cry: No i WC brak :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 no wynik jest imponujacy! ja na moim radku 9500@pro mialem najwiecej 15642pkt ale ja mam strasznie slabego proca! zobaczcie podpis!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Trochę mi się nie chce w to wierzyć. Dla mnie to jest dziwna sprawa bo ja na swoim gf4 ti mam ledwo 12000 pkt i wszystko podkręcone na maxa ( więcej sie nie da bo zwisy) . Może mi ktoś powie jak uzyskac ciut wyższe wyniki w 3dmarku bo juz sam nie wiem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 no nie dziwne masz fsb tylko 200 porca o jakies 300-500mhz wolnijszego .. pojecia nie mam jakie masz timingi ale pewnie nie za specjalne i grafe bez specjalnego chlodzenia oraz modow i chcesz sie z nim scigac ... ? kiepsko to wyglada ale jest prawdziwe ;] a tak to gratulacje dla yotomo o PBA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 No i stery 44.03 trzeba wgrać bo one najlepsze do testów 4Ti w 3DMark01 :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 yotomeczek ,mam prośbę zrob testy na radku z zegarami 9800Pro (380/680),jaki wynik masz w 3DM2K1 .Chodzi mi o porownanie podrasowanego NF2 i podrasowanego NF3 NF3 jest u mnie w testach jak dotąd stabil 2,6GHz przy 1,65vol. (bios) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 yotomeczek ,mam prośbę zrob testy na radku z zegarami 9800Pro (380/680),jaki wynik masz w 3DM2K1 .Chodzi mi o porownanie podrasowanego NF2 i podrasowanego NF3 NF3 jest u mnie w testach jak dotąd stabil 2,6GHz przy 1,65vol. (bios) Radka już nie mam 8) Napisz coś więcej o swoim A64 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 http://service.futuremark.com/compare?2k1=8100319 :zonk: zajebisty wynik ------- ale fajna cenzura :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 NCastle 512cache 3200+ (11X200) BIOS : 1,55 vol. do 2400Mhz 1,60 vol. do 2530Mhz 1,65 vol. do 2600Mhz jest to step. CG czyli kręci się w normie choć z wybikow jakie mam to jet z nie głupi,Ogranicza go troszkę bios w Epoxsie 8KDA3J max.1,7. vol.Przy 2,5 Ghz Super PI 1M 36 sec.Potencjał jest ,na standardowych zegarach 9800Pro jest OK. 20800Pkt.Z Twoją grafą to 25 koła pewnie by pękło.Przy 390/690 mam już 21450 ,taki chyba rekordzik Polski ;-) http://service.futuremark.com/compare?2k1=8081281 Ogolnie stabilnie choć musiałem wypier.....ić 2 pliki z SP2 ,mialem dziwne zwiechy i restarty od tej pory jak skała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 no nie dziwne masz fsb tylko 200 porca o jakies 300-500mhz wolnijszego .. pojecia nie mam jakie masz timingi ale pewnie nie za specjalne i grafe bez specjalnego chlodzenia oraz modow i chcesz sie z nim scigac ... ? kiepsko to wyglada ale jest prawdziwe ;] a tak to gratulacje dla yotomo o PBA No Fsb może tylko 200 ale timingi nie sa takie złe chyba bo 8;2;2;2,5. Na karcie mam chłodzenie obustronne tzn : z jednej strony i z drugiej. Karta kręci sie spokojnie na 310 i pamięci z radiatorkami na 600 mhz tylko to nie daje mi aż tak dużego wzrostu wydajności :(. Na defaulcie mam 11200 pkt , a po podkreceniu 12076 więc nie kumam . Na sterach 44.03 wcale sie wynik nie zwiększa . Chyba że ustawię nie na jakośćtylko na wydajność, ale to chyba nie o to chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Gregor1230 uwież to są tylko dobre timingi. Właśnie wszyscy jadą na sterach ustawionych na wydajność. FSB synchroniczne z pamięcią na tak wysokim poziomie daje naprawdę dużego kopa. A poza tym karty Panów Yoto & PBA są mocno rasowane różnymi modami oraz chłodzone przemyślnymi urządzeniami a to daje im sporą przewagę nad kartą która ma nadmuch z obu stron. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...