POWER BY AMD Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 najwazniejsze aby sie dobrze bawić :) wyzsza przepustowość pamieci trzeba grubo nadrabiac zegarem a takich memek jak ty masz to trzeba by troszq czasu poszukac i trzeba mieć do tego $ a ja sie bawie na tyle ile pozwalaja mi fundusze bo mi mama nie zasponsoruje nowych pamiatek ani k8 :P ale oczywiscie tak jak mówiłem jeszce wyniczek poprawie i dam o tym znac :) w 2003 hmm jest to głupi bench dla 4ti ale jak yotom bendzie chciał tak na próbe jakis wyniczek zapodac to sprubuje pokazac coś równie wysokiego w 2k3 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 w 3dm03 bedziesz raczej musial uzyskac bardzo wysoka przepustowosc czyli niskie timingi, a yotomeczek ze swoimi 2-2-2-5-1T nie da Ci zadnych szans (ten test z samolocikami jest wybitnie pod przepustowosc) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 Pytanie: dlaczego sie wzieliscie za 4400 , ktore sie slabiej krecily?? Nie lepiej sie ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> za 4200?? :> (Wypowiedz ta kierowana byla o to tym linkiem: http://service.futuremark.com/compare?2k1=7760528 ) BO wyższe modele miały szybsze pamięci ... a moja grafa kręci się żałośnie przy Ti4200 PBA (mój rdzeń z trudem 350 - jego 370, ramsy ciutke wyżej) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 w raz z kupnekm k8 powinienes być zdyskkwalifikowany bo teraz oprócz karty cała plathorma sie niezgadza teraz :P ale spox jest przynajmniej ciekawiej lecz bende twardy :P w sobote raczej zrobie ostateczny wynik którego nie bende juz poprawiał dzisiaj tak od przyapdku se marka zapuscięłm bo akurat proc sie szybciej zataczał http://service.futuremark.com/servlet/Inde...ojectId=8163087 no ale nic walczymy walczymy gratulacje yotom i gdzie jest pozostałem 15k uzytkowników forum ?? pozostałe 15k użytkowiników siedzi cicho bo ledwo przekracza 10k :wink: Witam, widze ze GeForce 4 Ti znowu w modzie :) No to i ja się pochwale (uwżam ze wynik jest już słuszny biorąc pod uwagę na czym był 3d mark odbyty) Na początek 2k1 - 15844 Oraz 2k3 gdzie w Katogori Ti 4200 jestem 7 a dodająć orby z Ti 4400 jestem 8 z wynikiem 2166 :twisted: Dlatego z chęcią zobacze wasze wyniki w 03 Karta nie ma wyszlifowanego GPU :( a radiatorek na gpu przyklejony klejem zalmana (niestety po 2 dniach w lodówce nie udało mi sie go oderwać :cry: ) I koniecznie fotki 1. http://www.imperium.net.pl/fusion/upload//...ds/DSCN1456.JPG 2. http://www.imperium.net.pl/fusion/upload//...ds/DSCN1459.JPG 3. http://www.imperium.net.pl/fusion/upload//...ds/DSCN1473.JPG ps. do usłyszenie niedługo z nowymi orbami.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <kAiN> Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Pba masz może cyfraka ?? Jeżeli tak to zrób zdjątka kondeków plz!! musze sobie zmienić te w gf4ti które kupiłem (gaindward) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Pba masz może cyfraka ?? Jeżeli tak to zrób zdjątka kondeków plz!! musze sobie zmienić te w gf4ti które kupiłem (gaindward) :DAdas nie ma cyfraka a ja do niego nie przyjde :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 akurat mam cyfraczka i moge zrobić :P tylko poweidz które chcesz konkretnie zobaczyc:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 zrob jak najwiecej fotek to sobie poogladamy!:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 akurat mam cyfraczka i moge zrobić :P a co masz?? ten supre sprzecik Przemka?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 hmm chyba nie jestesmy wtajemniczeni! ale czekamy na zdjecia! yotomeczek ty rowniez moglbys strzlic jakies fotki:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <kAiN> Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Potrzebuje zdjęcia obu grupek :D kondeków . A sprzet kupiłem za 20zł :] od jakiegoś frajerka ze szkoły bo mu sie zrypała a ja skorzystałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 no to fajniutko ci sie trafiło aby ci sie udało naprawić :) zjecia wolałbym zrobić jutro bo jestem zemczony a takie foto lepeij myśle jest w dzien robić Niemiec nie potrafisz na gg spytać?? czy masz jakies zapotrzebowanie na posty ?? jak cie bardzo interere to mam tego panasonika z 12x zoomem optycznym który robi makro z 2cm :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <kAiN> Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Pba mam takiego same ;] Zaje**** jest :D tyle ze ja go kupilem za mniej niż 2000zł :D dmfz-10 bodaje to jest jego numerek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Pba mam takiego same ;] Zaje**** jest :D tyle ze ja go kupilem za mniej niż 2000zł :D dmfz-10 bodaje to jest jego numerektylko to nie jego tylko ze szkoly :P PBA => co ty masz do moich postow?? boli cie cos czy co?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 no i co z tego ze nie mój napisałem ze akurat mam a co ty masz na codzine swój prywatny i chcesz sie pochwalic czy co ?? bo cie nie rozumiem ?? piszesz bzdurne zeczy na forum jak masz ze mna kontakt na gg ktoś ci płaci tutaj za te posty ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <kAiN> Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 DObra zostawmy tą kwestie w spokoju. PBA PLZ ZRÓB JAK NAJSZYBCIE TE FOTKI BO W NIEDZIELE CHCE JECHAĆ NA PERSKI i KUPIĆ TE KONDEKI. PRZEŚLIJ MI JE NA E-MAIL ALBO WSTAW NA FORUM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 zdjatka zaraz robie i wstawiam a tutaj jeszcze taki marka na troeche szybszym procku z niższym fsb http://service.futuremark.com/compare?2k1=8169220 EDIT: link do zdjątek www.powerbyamd.neostrada.pl/download/kondziory4ti.rar a tutaj moja graficzka w codziennej pracy www.powerbyamd.neostrada.pl/komp/grafa/4ti4200/P1070357.JPG http://www.powerbyamd.neostrada.pl/komp/gr...00/P1070358.JPG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <kAiN> Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Wilkie dzienks !!! a te 2 ostatnie linki nie działają :/ I na zdiątkach konidziołów zauważyłem że masz fajną firanke :P ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 no mi rowniez nie dzialaja te 2 linki! ktore dotycza jak mowisz zdjecia karty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 mi dzialaja ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 juz powinny działać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 nie no karta jest ciach!na w kosmos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <kAiN> Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Oj przesadzacie . Mój gf2ti fajnie wyglądał z peltieram na pokładzie ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 to wyslij link:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <kAiN> Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Założe sobie stronke i dam linki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyrko Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 http://imageshack.us/index3.php hostujcie sobie tu za darmo bez logowania zdjecia :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 No to kolejne podejście ... Trochę wyższe Vmem (3,45V), trochę zabawy A64 tweaker i jest nowy wynik 18579 http://service.futuremark.com/compare?2k1=8174585 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 No to kolejne podejście ... Trochę wyższe Vmem (3,45V), trochę zabawy A64 tweaker i jest nowy wynik http://service.futuremark.com/compare?2k1=8174585 który i tak nie jest wynikiem lepszego OC GRAFY, a tylko nowym (mocniej podkreconym) sprzetem "obocznym" proc/ram/mobo oj tomaszu :P wyrosnij juz ze z 3dmarka :P (szczegolnie 2001) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 2001 sux. niech sie oganiaja w 2k3, bo tam ma znaczenie sama grafa a 3 testy i tak pojda :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 2001 sux. niech sie oganiaja w 2k3, bo tam ma znaczenie sama grafa a 3 testy i tak pojda :] Albo w 05 - przecież to chore ... N.C. Chaos - i kto to mówi - to ja mam wyniki wszystkich 3DMarków w opisie użytkownika czy Ty ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...