yotomeczek Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 gratulacje czekamy na 19k :) tylko teraz jaki jest najwiekszy wynik na orbie na k7 i k8 :wink: Jest 19126: http://service.futuremark.com/compare?2k1=8207009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Brawo teraz czekamy na 20k :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 <WOW> no to gratulacje chlopie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 No to jesteś pierwszy na świecie, gratulacje 8) PS. Nie licze tego frajera na pierwszym miejscu, wynik na 100% nieprawdziwy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 No to jesteś pierwszy na świecie, gratulacje 8) PS. Nie licze tego frajera na pierwszym miejscu, wynik na 100% nieprawdziwy Duron 2088, FSB 166 :lol: Yotomeczek zaj... wynik :!: gratuluje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 No to jesteś pierwszy na świecie, gratulacje 8) PS. Nie licze tego frajera na pierwszym miejscu, wynik na 100% nieprawdziwy Duron 2088, FSB 166 :lol: Yotomeczek zaj... wynik :!: gratuluje Hehe w naturce 835.9 FPS :lol: a reszta lipa Uff - to już chyba max z mojego sprzęta 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 no totalna sciema ze tego nie usuna!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 No to jesteś pierwszy na świecie, gratulacje 8) PS. Nie licze tego frajera na pierwszym miejscu, wynik na 100% nieprawdziwy Duron 2088, FSB 166 :lol: Yotomeczek zaj... wynik :!: gratuluje Hehe w naturce 835.9 FPS :lol: a reszta lipa Uff - to już chyba max z mojego sprzęta 8) nie pękaj ,przesiadka na 939 i fajne pamiątki ;-) i 20K poleci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 a np ten wynik to pies http://service.futuremark.com/compare?2k1=7760528 czy ten Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 yotomeczek wyloncz "public" w orbach , zostaw tylko pierwszy - strasznie dziecinne to wygląda. PBA z ciekawości sprawdziłem jaki jest pierwszy wynik na ti 4200 NIE NA 4800 one mają lepsze pamięci i co mnie dziwi GPU im lepiej idzie (pierwszy orb pociągnął niecałe ~400) i jest on 20095 co moim zdaniem na A64 jest osiągalne jak najbardziej. Ja własnie oddałem mojego Pina na szlifowanie GPU jutro będzie jak dorwe cyfrówke to dam fotki pozdro Darcon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 dajcie mi ta karte na 24h Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 jak juz napisalem ci na gadu Yoto .. LECZ SIE ;]]]] :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 Heh, a z czego ma się leczyć? :wink: Pokazał klasę i tyle. Jestem pod wrażeniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 to prawda klasa nieziemska! to wlasnie on powinien byc w 3dmark tweak team!:) heheh HANU ty rowniez nie masz cienkiego wyniku! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 dajcie mi ta karte na 24h A nie popsujesz i czy jest sens jak jeszcze nie ma v-mod_a ? kręci się 340 , 660 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 no jestem ciekawy co berkut by wykabinowal:) hehe ostatnio nic nie robil moze z orawy wyszedl:) hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 a np ten wynik to pies http://service.futuremark.com/compare?2k1=7760528 czy ten to jest Ti 4800 SE a nie 4400 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 dajcie mi ta karte na 24h A nie popsujesz i czy jest sens jak jeszcze nie ma v-mod_a ? kręci się 340 , 660 Zrobie ci z tego prawie 400/ 660 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 spokojnie berkut ja ci obiecałem i powtórze to przy wszystkich jak ja swojej nie zakatuje to ją dostaniesz do zabawy :D teraz jeszcze chce sie pobawić bo są juz nowe memki i mam chłodzonko na chacie, skoncze sie bawic i grafa londuje u ciebie bedziesz miał szanse sie wykazać :D na mojej 400gpu jest prawie pewne sam na niej 385 ostatnio robiłem :) memki trzeba sie pobawić i poregulowąc myśle ze 710 jest do ustawienia na testy bez artów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 ok, to sie zrobi wynik ktorego dlugo nikt nie pobije :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 zobaczymy!:) czy cos ukrywasz berkut? masz fx'a czy co??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 a moze ktos moja karte by zmodowal winfast 4200 na rdzeniu A3 - na AC lata na 333Mhz tylko pamiatki kiepsko bo na 620 peltierek + vmody i mozna atakowac jakies 380-390 spokojnie;))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 zobaczymy!:) czy cos ukrywasz berkut? masz fx'a czy co??? Mam R8500 128mb pro, 5800 NU i 6800GT ale GT jest u Mate'a. Zreszta na nic mi sie nie przyda bez prawdziwego procesora bo ten 2.4C to mizerna podobizna tego co powinna byc nawet @ 4ghz bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Yotomo klasa sama dla siebie jeśli chodzi o wycikanie marków ze sprzętu :) gratulacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 To musze powiedziec, ze wam zazdroszcze, bo moj Ti4200 jakos tak zalosnie sie kreci. Bede teraz szlifa GPU robil napewno i jakis mocniejszy wicher przyjdzie, to moze troszke wycisne, ale pamieci slabo ida, bo 580 i juz artefakty :( I co z tym fantem zrobic ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carmamir Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Ja jestem ciekaw jak ta karta śmiga na FarCry lub Doom3 ;) Testowałeś na grach jak to śmiga ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Ja na Ti4200 grałem w 1600x1200 W High Detal :D [FarCry] , w doom3 to już bodajże na 1280x1024 ;] A z pamięciami to jest tak, że samsungi 4ns mają wielki rozrzut jeśli chodzi o oc... na moim starym Ti4200 miałem arty na 625MHz... mod nic nie pomógł i karta death :veryevil: PBA na tych samych samsungach jedzie 700MHz, a ja teraz także po modzie wyciskam z nich 702MHz :twisted: bez moda 650MHz... Natomiast hyny3.6ns jakoś cienko się kręcą... Trzeba mieć szczęście i trafić na dobry egzemplarz, albo jak by kto karty gradiczne poddawał selekcji :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa moja karta właśnie umarła :( po wyszlifowaniu sprawdzielm na standardowym chlodzeniu chodzila , założyłem thermaltake spark7 i zasmierdziało obraz zmienił sie w paski i [gluteus maximus], ewidentnie mosfet (ten w rogu ) jest rozwalony. bede musił go przelutowc i jak bóg da to moze jeszcze kiedys wstanie. pozdro, i raczej do zo na matrox-ie g 400 :( :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Co się stało? Czemu podejzewasz mosfet? Za paski odpowiadają raczej pamięci... Sam mam w domu zjechanego ti4200, który także "paskuje" :/ Jesli byłby to mosfet to byłbym wniebowzięty :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 widać poprostu , mam fotki całego mosfeta (w tym topicu na 4 stronie) i widac ze mosfet jest cały i zdrowy a teraz patrze (gołym okiem widzać umnie doskonale) ze mosfet jest rozwalony [ma małe pęknięci - wybrzuszenie] Teraz siedze na S3VIRAGE 4mb ;/ UPDATE Tak wyglądał kilkanaście godzin przez zejściem, karta plus radiator po założeniu którego nastąpiło jakies nieporozumienie. http://podkret.com/!/darcon/Obraz%20003.jpg http://podkret.com/!/darcon/Obraz%20006.jpg http://podkret.com/!/darcon/Obraz%20007.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...