Skocz do zawartości
yotomeczek

19126 w 2001 na GF Ti 4400 :D

Rekomendowane odpowiedzi

No to jesteś pierwszy na świecie, gratulacje  8)  

PS. Nie licze tego frajera na pierwszym miejscu, wynik na 100% nieprawdziwy

Duron 2088, FSB 166 :lol:

Yotomeczek zaj... wynik :!:

gratuluje

Hehe w naturce 835.9 FPS :lol: a reszta lipa

Uff - to już chyba max z mojego sprzęta 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to jesteś pierwszy na świecie, gratulacje  8)  

PS. Nie licze tego frajera na pierwszym miejscu, wynik na 100% nieprawdziwy

Duron 2088, FSB 166 :lol:

Yotomeczek zaj... wynik :!:

gratuluje

Hehe w naturce 835.9 FPS :lol: a reszta lipa

Uff - to już chyba max z mojego sprzęta 8)

nie pękaj ,przesiadka na 939 i fajne pamiątki ;-) i 20K poleci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

yotomeczek wyloncz "public" w orbach , zostaw tylko pierwszy - strasznie dziecinne to wygląda.

PBA z ciekawości sprawdziłem jaki jest pierwszy wynik na ti 4200 NIE NA 4800 one mają lepsze pamięci i co mnie dziwi GPU im lepiej idzie (pierwszy orb pociągnął niecałe ~400) i jest on 20095 co moim zdaniem na A64 jest osiągalne jak najbardziej.

Ja własnie oddałem mojego Pina na szlifowanie GPU jutro będzie jak dorwe cyfrówke to dam fotki pozdro

Darcon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spokojnie berkut ja ci obiecałem i powtórze to przy wszystkich jak ja swojej nie zakatuje to ją dostaniesz do zabawy :D

teraz jeszcze chce sie pobawić bo są juz nowe memki i mam chłodzonko na chacie, skoncze sie bawic i grafa londuje u ciebie

bedziesz miał szanse sie wykazać :D

na mojej 400gpu jest prawie pewne sam na niej 385 ostatnio robiłem :) memki trzeba sie pobawić i poregulowąc myśle ze 710 jest do ustawienia na testy bez artów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zobaczymy!:)

czy cos ukrywasz berkut? masz fx'a czy co???

Mam R8500 128mb pro, 5800 NU i 6800GT ale GT jest u Mate'a. Zreszta na nic mi sie nie przyda bez prawdziwego procesora bo ten 2.4C to mizerna podobizna tego co powinna byc nawet @ 4ghz bedzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To musze powiedziec, ze wam zazdroszcze, bo moj Ti4200 jakos tak zalosnie sie kreci. Bede teraz szlifa GPU robil napewno i jakis mocniejszy wicher przyjdzie, to moze troszke wycisne, ale pamieci slabo ida, bo 580 i juz artefakty :( I co z tym fantem zrobic ?

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja na Ti4200 grałem w 1600x1200 W High Detal :D [FarCry] , w doom3 to już bodajże na 1280x1024 ;]

A z pamięciami to jest tak, że samsungi 4ns mają wielki rozrzut jeśli chodzi o oc... na moim starym Ti4200 miałem arty na 625MHz... mod nic nie pomógł i karta death :veryevil:

PBA na tych samych samsungach jedzie 700MHz, a ja teraz także po modzie wyciskam z nich 702MHz :twisted: bez moda 650MHz...

Natomiast hyny3.6ns jakoś cienko się kręcą...

Trzeba mieć szczęście i trafić na dobry egzemplarz, albo jak by kto karty gradiczne poddawał selekcji :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

moja karta właśnie umarła :( po wyszlifowaniu sprawdzielm na standardowym chlodzeniu chodzila , założyłem thermaltake spark7 i zasmierdziało obraz zmienił sie w paski i [gluteus maximus], ewidentnie mosfet (ten w rogu ) jest rozwalony. bede musił go przelutowc i jak bóg da to moze jeszcze kiedys wstanie. pozdro, i raczej do zo na matrox-ie g 400 :( :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widać poprostu , mam fotki całego mosfeta (w tym topicu na 4 stronie) i widac ze mosfet jest cały i zdrowy a teraz patrze (gołym okiem widzać umnie doskonale) ze mosfet jest rozwalony [ma małe pęknięci - wybrzuszenie]

Teraz siedze na S3VIRAGE 4mb ;/

UPDATE

Tak wyglądał kilkanaście godzin przez zejściem, karta plus radiator po założeniu którego nastąpiło jakies nieporozumienie.

http://podkret.com/!/darcon/Obraz%20003.jpg

http://podkret.com/!/darcon/Obraz%20006.jpg

http://podkret.com/!/darcon/Obraz%20007.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi