Mardukpl Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Właśnie projektuje swoje pierwsze WC. Zastanawiałem się nad projektem takiego zbiornika na wodę. Chodzi mi o to aby zbiornik zbytnio nie spowalniał wody. http://members.lycos.co.uk/mnich/pojemnik.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eq4ever Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 znajomy, niejaki maluszek zrobil kiedys taki rezerwuar: Uzyl do tego poidelka dla krolika :) Moze taki projekt bylby odpowiedniejszy? :) Tylko zalozyc krocce katowe i jest slicznie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardukpl Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Zdawał egzamin? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Wygląda nieźle. Poczytajcie Budowa (przystosowanie) pojemnika dla początkujących. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MACIOR Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Eq4ever można prośić jakieś dokładniejsze namiary, chodzi mi gdzie kupił taką rurke, może z jakiejś butelki jest to zrobione ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 MACIOR, przeciez eq4ever pisal ze to jest zrobione z poidelka dla krolika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...