_Ewenement_ Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Mam problem ponieważ coś mi sie stało z folderem program files podejrzewam że to przez kolesia który mi wbił sie trojanem n komputer Jak chce otworzyć folder program files wyskakuje mi błąd Wystąpił błąd w skrypcie na tej stronie wiersz 394 znak 13 Błąd Brak uprawnień Kod 0 Url file://DProgram FilesFolder.htt Czy kos moze mi z tym pomóc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
night_crawler Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 jesli ktos Ci sie wladowal to pierwsza sprawa to jakis AntiTrojan zeby server usunac , jeszcze napisz jaka to winda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Skasuj pik folder.htt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ewenement_ Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Dziękuje sgj pomogło ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...