Undofen Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zapewne czesc z was juz poznala ten program, ale moze nie wszyscy. Polecam ogolnie wszystkim uzytkownikom netu. www.sdibooster.prv.pl :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 a poprawi coś na zwykłym 0202122 :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 raczej nie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 szkoda :cry: bo by sie przydało i to bardzo :P Czy ktoś z was mam może stały abonament w Dialogu jeśli tak to napiszcie jakie tam jest łącze. Chodzi mi o to czy nie jest wolniejsze i czy niezrywa połączenia :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 a sprawdzałeś tę stronę wilczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Kurde przecież to jest post jeszcze z wczoraj :evil: powinni je wszystkie dzisiaj powywalać :wink: a tak serio to jak jest z tym Dialogiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cherry Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Ja mam dialoga (ISDN, wcześniej 56k) Chodzi dobrze, ale po 30min. bezczynności zrywają połączenie (co nie jest problemem, mozna rozwiazac programowo). I co 10h rozlaczaja ale tego juz nie obejdziesz (jednak ponowne nawiazanie polaczenia to tylko 1-2 sekunda/y). Ogólnie warte swojej ceny. Transfery na proxy to 11.5 kB/s ale ja mam na porcie szeregowym modem, jak masz port szybki lub wew. adapter isdn to ludzie ciagna 16kB/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 ale chodzi o bezczynność typu nie ruszasz muszką nic nie piszesz na kl. czy jeśli nic nie ściągasz :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cherry Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 No a niby jak oni mieliby zobaczyć czy ty ruszasz myszką ? Wystarczy pojedyńczy ping o 1 bajtowej długości raz na 30 minut i cie nie rozłączą. Takie coś jest w różnych programach, można też sobie własny skrypt napisać. Jak przeglądam teraz te strony na operze to tranfer jest 8kB/s czyli calkiem dobrze jak na www (a jak wlacze multiproxy to jest 10-11). Oczywiście przy sciaganiu max transferek jest zawsze! Ale popatrz najpierw na ofertę DTVK jeśli jesteś w zasięgu tej kablówki (768kbps i stały ip za 210zł!) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Chello jest za 160 przy 512kb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayor Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 a może wspomóż TPSA i weź neostrade? 8) albo poczekaj na Int W Gniazdku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 a może wspomóż TPSA i weź neostrade? 8) albo poczekaj na Int W Gniazdku ;) wspomóż TPSA i co jeszcze :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 a może wspomóż TPSA i weź neostrade? 8) albo poczekaj na Int W Gniazdku ;) W gniazdku jest strasznie drogo, jeżeli ktoś dużo korzysta (jest limit ściągania danych, a po przekroczeniu się płaci...). :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...