Niedwiedi Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Hej. Planuję zakup XPka 1700+. No i problem : którą płytę wybrać... Coś stabilnego, niekoniecznie hiper o/c. w cenie 500, max 600 zeta. Poradźcie coś. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Hej. Planuję zakup XPka 1700+. No i problem : którą płytę wybrać... Coś stabilnego, niekoniecznie hiper o/c. w cenie 500, max 600 zeta. Poradźcie coś. :) Bede pierwszy Epox 8KHA+ stabilna, wydajna i swietna do krecenia cena oscyluje w okolicach 500 zl :P :P :P :P :P :P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgodze się z "pierwszym". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgodze sie z drugim ze sie zgadza z pierwszym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedwiedi Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Bede pierwszy Epox 8KHA+ stabilna, wydajna i swietna do krecenia cena oscyluje w okolicach 500 zl :P :P :P :P :P :P :P Płyta faktycznie jest cool, ale znalazłem ją za 670 zł. To za dużo ... :( A może ktoś wie, gdzie ją drapnąć taniej we Wrocławiu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Bede pierwszy Epox 8KHA+ stabilna, wydajna i swietna do krecenia cena oscyluje w okolicach 500 zl :P :P :P :P :P :P :P Płyta faktycznie jest cool, ale znalazłem ją za 670 zł. To za dużo ... :( A może ktoś wie, gdzie ją drapnąć taniej we Wrocławiu? http://www.komputronik.pl/ tu masz jej aktualna cene i nie daj sie oskubac sprzedawcom :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Czasami nie kupowac jakiegos chlamu np ECS..The best wyborem bedzie EPOX 8KHA+ .STABILNA @101% i te bajerki do OC super..JA posiadam ta plytke od 6 miechow i ani ani razu nienazekalem na nia..NO niiezapomniec o dobrym chlodzeniu tegp procka np.SK-6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 670 8O ja dalem za nia 450 :P a we wrockq byc moze dostaniesz ja w www.popland.pl, kumpel jest znajomym wlasciciela i mowil ze spyta czy jest w hurtowni aktualnie, bo na stanie nie maja... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 670 8O ja dalem za nia 450 :P a we wrockq byc moze dostaniesz ja w www.popland.pl, kumpel jest znajomym wlasciciela i mowil ze spyta czy jest w hurtowni aktualnie, bo na stanie nie maja... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 tylko 8kha+ ja dalem 485zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Hej. Planuję zakup XPka 1700+. No i problem : którą płytę wybrać... Coś stabilnego, niekoniecznie hiper o/c. w cenie 500, max 600 zeta. Poradźcie coś. :) Bierz SIS645 moze byc ASUS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedwiedi Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Zamówiłem jednak Epox'a... trafiłem kolesia, co ma upusty w Action, dostanę go za 400 stówy + duuuże piwo. Więc jutro czekajcie na posty typu "co jest k... z tą płytą" hehehe. ;;;;;;;; Na marginesie : właśnie zaczął się 26 kwiecień, coś jakby rocznica, przeskanujcie sobie dyski..... Tshernobyl vel CIH może się obudzić 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...