night_crawler Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 witam! chce zbudowac siec miedzy 3 kompami (+ przynajmniej 1 wolne miejsce) z dostepem do Internetu przez radio, kompy polaczone skretka 100Mb/s STP (kazdy w innym budynku). I tu pytanko czy jest taki "kombajn" co bedzie robil za AccessPoint'a 2,4Ghz, Router i Switch'a ??? i czy ja dobrze mysle ze to bedzie dzilac czy czegos mi jeszcze bedzie brakowalo (poza antena)? Prosze o sugestie i ew. podanie modeli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salomon Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Oto Kilka modeli spełniające twoje wymagania: 1. D-Link DI-624+ 2. Linksys WRT54G 3. Vigor 2600 4. Linksys BEFW11S4 No i pozatym ze bedziesz miał antene, przyda Ci sie także modem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
night_crawler Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Oto Kilka modeli spełniające twoje wymagania: 1. D-Link DI-624+ 2. Linksys WRT54G 3. Vigor 2600 4. Linksys BEFW11S4 No i pozatym ze bedziesz miał antene, przyda Ci sie także modem. a do czego mi ten modem (i jaki) ??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
night_crawler Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 ponawiam pytanie i prosze o rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dread_lord Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 jesli internet na byc przez radio i rozdzielony skretka to modemu nie trzeba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
night_crawler Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 czy jest jeszcze ktos chetny do pomocy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...