dayus Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Kazdy bedzie chwalil to co ma,wiec tyle porad ile userów :) Nie wiecie jak w KPF 4.1 ustawic, aby eMule'owi nie blokowal portów i zebym mial HighID ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Juz mi sie udało to ustawic, czyli nieaktualne poprzednie zapytanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Polecam Sygate personal Firewall. Wcześniej korzystałem z Zone Alarm i Kerio - nie moge im nic zarzucić, solidny soft, ale jakoś najbardziej się przywiązałem do produktu Sygate. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Nie chce robić kolejnego topicu bo to bez sensu. Mam pytanie bo zastanawiam się nad zmianą ognio murka mysle o sygate personal firwall. Mam u siebie systemowy windows z sp 2. A wydaje mi się że ni jest ok. Co wy o tym myślicie zostawić tego systemowego czy wykasowac i wgrać sygate'a :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincent de Marco Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Ten nowy Norton 2005 Anti-Spyware-cos tam jest OK ? Bo wersja 2004 marnowala duzo zasobow systemowych :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincent de Marco Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Norton 2006, już jest ??? do tej pory byla jakas beta... hmm... http://www.symantec.com/sabu/nis/nis_ase/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Ja polecam Sygate. mozliwosci konfiguracji jest sporo i sa proste a programik skuteczny. Moja winda stoi od prawie 2 lat i ma sie doskonale, mam jeszcze Symantec AntiVirus ktory swoje tez potrafi. Od prawie 2 lat swiety spokoj z wirusami itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...