chrze Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Jaką płyte główna wybrać żeby dobrze się procek na niej podkręcalł(celeron D fsb533 l2 256k 2.66 gh) prosze o odpowiedzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Tylko i wyłącznie ze stajni ECS... :twisted: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ernix Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Tylko i wyłącznie ze stajni ECS... :twisted: :roll:heh masie te poczucie humory @chrze zanim zaczniesz pytac to poszukaj na forum, przeciez taki temat byl wałkowany z milion razy heh co do tematu to polecam Abita IC7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Tylko i wyłącznie ze stajni ECS... :twisted: :roll:heh masie te poczucie humory Tak i do tego mała cierpliwość... :evil: A szczegolnie do ludzi co nie rusza doopy żeby wpisać w wyszukiwarce jakies hasło... :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 co do tematu to polecam Abita IC7 Ja też jestem za Abitem IC7, na razie mnie nie zawiodła :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...