emgie Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Mam od okolo 2 tygodni w/w karte i chodzila do wczoraj na ustawieniach jak w podpisie czyli 400/500. Karta podkrecana byla AtiTool. Wczoraj sama sie odkrecila do standardowych wartosci. Kiedy zaczalem sam ustawiac spowrotem co trzeba przestala podswietlac sie opcja (niepamietam dokladnie) Set clock czy aply, moglem tylko wlaczyc save. Co z tego kiedy ustawienia zostaja zachowane na jakies 15 sekund i spowrotem wracaja do defaultowych. Malo tego jak ustawie teraz wartosc dla pamieci 250 (500) odrazu z ekranu robi sie kaszana. Walczylem wczoraj ze sterownikami, szlifowalem coolera, dalem nowa paste (tylko na pamieciach nic niema) i ciagle sie sypie, a gdy dam np. 400/480 po chwili wszystko wraca do standardu. Co jest karta umiera czy jak przeciez wczesniej jechala powyzej tych nieszczesnych 500 na pamieciach bez problemu. Do tego problem z tweakerem. Ktos cos poradzi ? Jeszcze jedno. Pamieci to 4ns Samsungi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 moze przeinstaluj winde ? jak dla mnie to cos sie zpieprzylo ze sterami .. ale moge sie mylic - sam bede wiedzial za pare dni - jak odbiore mojego Radzia Gigabajtowego ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emgie Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Myslalem, zeby tak zrobic, ale niebylem zabardzo przekonany czy ta malo przyjemna czynnosc cos naprawi. Twoja sugestia zmusila mnie jednak do podjecia tego wysilku i okazalo sie, ze faktycznie jak reka odjal. Dzieki za podpowiedz. Ciekawe tylko co sie skaszanilo? Tego, przynajmniej narazie sie niedowiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...