MACIOR Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Witam Potrebuje rozpakować duży plik 4.6GB, niestety mam partycje FAT32 i z tego co się dowiedziałem nieobsługuje ona plików większych jak 4gb :( Da się to zrobić jakimś lamerskim sposobem, próbowałem już ze 3 pakerów i nic. Jest jakaś możliwość stworzenia partycji z wolnego miejsca na dysku nie tracąc danych na nim zapisanych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleem Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Jest jakaś możliwość stworzenia partycji z wolnego miejsca na dysku nie tracąc danych na nim zapisanych. jest, np. Partition Magic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ernix Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 A nie mozesz z tym plikiem do kogos innego polecie ze by ci rozpakował na NTFS, Partition Magic moze pomorze ale on na inne zasadzie zrobi tom partycje. PS: co to za plik o tak duzej pojemności ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Jeżeli plik jest większy od 4GB to nie rozpakujesz go na partycji FAT32 bo tak jak napisałeś: Fat nie obsługuje takich plików. Ja zrobiłem sobie z wolnego miejsca na dysku dodatkową partycję NTFS programem partition magic 8.0. Ostrożnie z Partition Magic! Jak nie wiesz co robisz to nie rób! bo łatwo stracić sporo cennych danych przez nieuwagę. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arias Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Pytanie czy owy plik ponad 4GB to jest jeden plik czy jest ich tam więcej. Jeśli jest ich wiecej to może spruboj wypakowywac pojedynczo. Taki mam pomysł. sam osobiście nie próbowałem ale moze zadziała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Jaki masz system ? Jak XP to przekonwertuj na NTFS. A co to za plik, sądząc po pojemności, jakiś program/film na DVD :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...