tomall0 Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Stoje przed wyborem, mam dwie karty na oku pierwsza; http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=13233, i druga: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=9597. I nie wiem ktora wybrac, wiem że obie świetne ale ktora lepsza, oc oczywiscie wchodzi w gre;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reno Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 oczywiście, że druga R9600Pro posiada obsługę DX9, która w obecnych czasach jest na porządku dziennym, w DX8 obie karty sprawują się tak samo z lekką przewagą czasami GF4 Ti 4200 bierz tego R9600Pro, karta ma pamięci 3.3ns, więc trochę ją podkręcisz, szczególnie rdzeń, w zestawie fajne gierki - Tr6 i Will Rock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Oczywiście że 9600 pro! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 mialem obydwie, radeon 9600pro wydawal mi sie lepszy, i w sumie patrzac na shadery jest lepszy, warto 9600pro brac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Nawet bym się 10s nie zastanawiał! :) Bierz to, co mam ja :) Ale nie w Komputroniku. bo drogo! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SouthMan Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ja kupowałem w gral.pl jak jeszcze był po 496 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreyWolf Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ja mam radka 9600 pro gigabyta GV-R96P128DH i sie swietnie sprawuje. Polecam kazdemu go Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Proponuje rozejrzec sie za ta karta tu.. Albo szafirka z tego samego sklepu za 490 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 9600PRO!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultor Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 oczywiscie, ze radeon 9600pro. na xt go jeszcze spoko podkrecisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Co za jednomyślność :D Aż strach co innego sugerować. Tylko Radek 9600 Pro :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 pewnie że 4TI a na poważnie to tego radełona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ten radek kreci sie jak szalnony! pamitaki bierz 2,8ns!!!!! to bedziesz mial spox machine! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 tomall0 albo odemnie kup radka 9500pro :P bedzie lepszy i taniej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 9600 bez 2 zdan .. dobrze podkrecona smiga az milo .. no ale moze jest stronniczy bo sam mam takiego ;] a co do ceny 495zl http://www.arest.com.pl/showtowar.php?ID=963 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ale i tak po podkreceniu 9600PRO jest gorszy od 9500@pro!!! nawet XT jest gorszy od 9500@pro oczywiscie po podkreceniu! moja kartrta ma wynik taki jak w podpisie czyli 4889pkt w 3dmarku 2003. To jest chyba bardzo dobry wynik? tak wiec warto poszukac na allegro 9500'tek ale obowiazkowo z pamiatkami 3,0ns Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...