Skocz do zawartości
xxx

MOBILE 2500+ 1.45v czy to dobra seria

Rekomendowane odpowiedzi

wiatam dzisiaj stałem sie posiadaczem procka o serii

AXMH2500FQQ4C

AQZFA 0336WPMW

czy ma ktos takiego proca bo ja dopiero w poniedzialek bede testowal a chciał bym wiedziec do czego ten procek jest zdolny :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

panowie nie zrozumieliscie mnie nie chwale sie bo po co wielu tuta na forum ma lepsze sprzety

Chodzi mi o to czy ma ktos serie tych prockow bo ja dopiero testowanie jego zaczne w poniedzialek-wtorek i myslałem ze do tej pory moze ktos kto ma tego proca powie mi ile go OC bo jestem poprostu ciekawy bo i tak sam bede sprawdzal jego OC

a temat zlorzyłem z ciekawosci :-) wiec prosze o wyrozumialosc

a nie odrazu zamknac temat, nie ma sensu go zamykac :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spoko ;] Mnie tez jak napisalem temat na forum to posadzono, o to, ze sie chwale chyba bo chcem kupic Pentiuma HT i plytke z PCI expres... nie zrozumialem czym sie chwale... ale potem odpowiedzi bylyu konkretne... ludzie czasami musza sie nagadac...

Nie ma sensu zamykac tematu, ja tez bym sie dowiedzial cos o mozliwosciach tej serii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

....myslałem ze do tej pory moze ktos kto ma tego proca powie mi ile go OC bo jestem poprostu ciekawy bo i tak sam bede sprawdzal jego OC ....

dobrze sie czujesz? nie wiesz, ze kazdy egzemplarz inaczej sie kreci? a jesli szukasz wlasciciela tego procka to podaj dokladnie numer seryjny bo po samej serii go nei znajdziesz i nikt Ci nie odpowie jak sie ten procek o ktorym myslisz podkreca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

....myslałem ze do tej pory moze ktos kto ma tego proca powie mi ile go OC bo jestem poprostu ciekawy bo i tak sam bede sprawdzal jego OC ....

dobrze sie czujesz? nie wiesz, ze kazdy egzemplarz inaczej sie kreci? a jesli szukasz wlasciciela tego procka to podaj dokladnie numer seryjny bo po samej serii go nei znajdziesz i nikt Ci nie odpowie jak sie ten procek o ktorym myslisz podkreca

kolega chyba przesadza ja sie pytam ludzi kturzy posaiadja tego procka a numer seryjny podałem , i temat załorzylem z ciekawosci bo znam sie na podkrecaniu prockow ale jestem poprostu ciekawy ile ktos z niego wydusił i czego mozan sie spodziewac , :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

panowie nie zrozumieliscie mnie nie chwale sie bo po co wielu tuta na forum ma lepsze sprzety  

Chodzi mi o to czy ma ktos serie tych prockow bo ja dopiero testowanie jego zaczne w poniedzialek-wtorek i myslałem ze do tej pory moze ktos kto ma tego proca powie mi ile go OC bo jestem poprostu ciekawy bo i tak sam bede sprawdzal jego OC  

a temat zlorzyłem z ciekawosci :-) wiec prosze o wyrozumialosc  

a nie odrazu zamknac temat, nie ma sensu go zamykac :-)

dobra mnie tez troche ponioslo :-) sorx :oops: :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiem ze dobre mobile mozna spokojnie podkrecic na dobrym chłodzeniu 2600 Mhz a nawet czasem więcej nikt ci nie powie ze twoj procesor wyciągnie tyle i tyle na 100%. Ale twoj procek zapowiada się bardzo obiecująco.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wez jeszcze pod uwage realne napięcie na Abicie. Miernik w ręke i będziesz wiedział jakie napięcie dajesz na proca.

Przykładowo-> mój Abit zaniża o 0.2 i po ustawieniu w biosie 1.85V daje 1.65V na procka, takie życie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...