xxx Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wiatam dzisiaj stałem sie posiadaczem procka o serii AXMH2500FQQ4C AQZFA 0336WPMW czy ma ktos takiego proca bo ja dopiero w poniedzialek bede testowal a chciał bym wiedziec do czego ten procek jest zdolny :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Miałeś (i masz ) takie spoko podzespoły a pytasz sie do czeg zdolny ten Mobile ?? Czegoś tu nie rozumie... Ktos ci doradzał co masz kupić czy sam doszedłeś ??? A może to pytanie retoryczne? Hehehe spox ....juz kumam......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 chwalisz sie czy co? bezsensowne pytanie :-P imo topic powinni zamknac wszyscy wiedza ze 1.45 sa najlepsze :-P ja jakbym mial takiego proca to bym byl jak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 panowie nie zrozumieliscie mnie nie chwale sie bo po co wielu tuta na forum ma lepsze sprzety Chodzi mi o to czy ma ktos serie tych prockow bo ja dopiero testowanie jego zaczne w poniedzialek-wtorek i myslałem ze do tej pory moze ktos kto ma tego proca powie mi ile go OC bo jestem poprostu ciekawy bo i tak sam bede sprawdzal jego OC a temat zlorzyłem z ciekawosci :-) wiec prosze o wyrozumialosc a nie odrazu zamknac temat, nie ma sensu go zamykac :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeGy Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Spoko ;] Mnie tez jak napisalem temat na forum to posadzono, o to, ze sie chwale chyba bo chcem kupic Pentiuma HT i plytke z PCI expres... nie zrozumialem czym sie chwale... ale potem odpowiedzi bylyu konkretne... ludzie czasami musza sie nagadac... Nie ma sensu zamykac tematu, ja tez bym sie dowiedzial cos o mozliwosciach tej serii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 MOBILE się świetnie :twisted: krecą poczytaj sobie inne posty masz super wersje bo chodzi na napięciu 1.45 gratuluje ŚWIETNEGO ZAKUPU ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ....myslałem ze do tej pory moze ktos kto ma tego proca powie mi ile go OC bo jestem poprostu ciekawy bo i tak sam bede sprawdzal jego OC ....dobrze sie czujesz? nie wiesz, ze kazdy egzemplarz inaczej sie kreci? a jesli szukasz wlasciciela tego procka to podaj dokladnie numer seryjny bo po samej serii go nei znajdziesz i nikt Ci nie odpowie jak sie ten procek o ktorym myslisz podkreca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ....myslałem ze do tej pory moze ktos kto ma tego proca powie mi ile go OC bo jestem poprostu ciekawy bo i tak sam bede sprawdzal jego OC ....dobrze sie czujesz? nie wiesz, ze kazdy egzemplarz inaczej sie kreci? a jesli szukasz wlasciciela tego procka to podaj dokladnie numer seryjny bo po samej serii go nei znajdziesz i nikt Ci nie odpowie jak sie ten procek o ktorym myslisz podkreca kolega chyba przesadza ja sie pytam ludzi kturzy posaiadja tego procka a numer seryjny podałem , i temat załorzylem z ciekawosci bo znam sie na podkrecaniu prockow ale jestem poprostu ciekawy ile ktos z niego wydusił i czego mozan sie spodziewac , :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 panowie nie zrozumieliscie mnie nie chwale sie bo po co wielu tuta na forum ma lepsze sprzety Chodzi mi o to czy ma ktos serie tych prockow bo ja dopiero testowanie jego zaczne w poniedzialek-wtorek i myslałem ze do tej pory moze ktos kto ma tego proca powie mi ile go OC bo jestem poprostu ciekawy bo i tak sam bede sprawdzal jego OC a temat zlorzyłem z ciekawosci :-) wiec prosze o wyrozumialosc a nie odrazu zamknac temat, nie ma sensu go zamykac :-) dobra mnie tez troche ponioslo :-) sorx :oops: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wiem ze dobre mobile mozna spokojnie podkrecic na dobrym chłodzeniu 2600 Mhz a nawet czasem więcej nikt ci nie powie ze twoj procesor wyciągnie tyle i tyle na 100%. Ale twoj procek zapowiada się bardzo obiecująco. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 dzieki za dobre slowa ja licze na 2500 mhz przy 1.65 moze 1.7v mam nadzieje :-) we wtorek wszytko opisze :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Wez jeszcze pod uwage realne napięcie na Abicie. Miernik w ręke i będziesz wiedział jakie napięcie dajesz na proca. Przykładowo-> mój Abit zaniża o 0.2 i po ustawieniu w biosie 1.85V daje 1.65V na procka, takie życie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...