mslazi Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Czesc. Mam pytanie dotyczace wyboru procesora, a mianowicie nie wiem jakiego wybrać. Athlon XP 2200+Thorton Athlon XP 2400+ Athlon XP 2600+ Athlon XP 2500+Barton Sempron 2200+ do Sempron 2600+ oczywiscie biorac pod uwage ze w przyszlosci bede chcial podkrecic A moze macie jakies propozycej w rozsadnej cenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~Doom 3~ Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 JAk najbardziej Barton.... nic innego jesli chcesz dobrze krecic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HuBi_ Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Barton a jezeli podkrecic to radze zainwestowac w moboila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_zet Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 popraw temat topicu prosze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 B A R T O N !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedzik Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Barton, w ostatecznosci thorton Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 n/c n/c n/c chyba moderzy tu nie zagladaja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mslazi Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Jak narazie to wszyscu proponujecie Bartona - czy dlatego ze ma takie dobre osiagi czy ze wzgledu na jego cene wysoka cene. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 barton, tylko szybko, może jeszcze gdzieś znajdziesz.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarodziej007 Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Osiągi. A semprony zamydlają oczy tymi umerkami. Zobacz na cache i MHz. taki 2500 barton L1 128 L2 512 i 1833 MHz Sempron 2500 L1 128 L2 256 i 1750 MHz a jądro generacji wcześniejszej niż Barton. Dlatego wybór oczywisty. One powstały po to żeby dobić Socket A i przejść całkowicie na Athlony 64. jak masz jeszcze dostęp do Bartona 2500 to bież go prawie każdy z nich idzie jako Athlon 3200+ czyli proc droższy dwa razy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eduardo Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 bierz bartonka i najlepiej mobila!!! Ale naprawdebardzo ciezko juz mobila znalezc sam kupilem jakis miesiac te,mu to obdzwonilem wszystkie sklepy w Lublinie i znalazlem ale ostatniego!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mslazi Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 JAk ktos chcialby Bartona to jest w salonie komputronika - w gorzowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menic Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 A tak wogole to co wybrac. Durona czy Athlona 2000XP Bo chce sobie na szybko i tanio polepszyc komputer a nie chce sie pchac w wielkie koszty bo niedługo i tak sie bede musiał przesiasc na laptopa wiec teraz szkoda mi duzo ładowac kasy w niego. Bo durony są tansze, pracuja na tych samych czestotliwosciach co Athlony ale mozna je o wiele lepiej krecic z tego co wyczytałem. I własnie chce sie zmiescic w ok 300 zł z procesorem i płytą głowną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimu Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Osiągi. A semprony zamydlają oczy tymi umerkami. Zobacz na cache i MHz. taki 2500 barton L1 128 L2 512 i 1833 MHz Sempron 2500 L1 128 L2 256 i 1750 MHz a jądro generacji wcześniejszej niż Barton. Dlatego wybór oczywisty. One powstały po to żeby dobić Socket A i przejść całkowicie na Athlony 64. jak masz jeszcze dostęp do Bartona 2500 to bież go prawie każdy z nich idzie jako Athlon 3200+ czyli proc droższy dwa razy. Po pierwsze 512 kB L2 cache w przypadku athlonów [ciach!]o dają. Po drugie są semprony na socket A na jądrze bartona tylko z zablokowanym 256 kB L2 cache jak w przypadku thortonów, czyli może się da odblokować resztę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erOl Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Sami dobrze wiecie ze bartonow teraz jak na lekarstwo!!!!!! Wiec mowienie bierz bartona (ktorych juz sie raczej nie znajduje) mija sie z celem! Te ktore zostaly albo sa oferowane na allegro czy w nielicznych sklepach internetowych maja strasznie wysokie ceny... No chyba ze ja sie myle i cena powyzej 400 zl za wersje OEM jest promocyjna :D W tej syytuacji lepszym wyjsciem bedzie zamiast kupna Semprona bo z co wnioskuje bylby to Sempron 2500-2600 lepiej chyba ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> Athlona 2200-2400 ktore sa wciaz dostepne na naszym rynku!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eduardo Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 ja tram kupilem athlona 2500 mobilnego i nie zauje a zaplacielm 407zl (Oem) przyznaje ze cena jest troche wygorowana ale bez przesady da sie jeszcze prezyc. Ale zeby zmescic sie z plyta golwna i procem w 300 zl jak to napisal "menic" to bedzie trudno bo chociarzby zwykly abitek kosztuje w granichach wlasnie 300zl i w dodatku tak samo ciezko juz go dostac jak bartona! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menic Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 ja tram kupilem athlona 2500 mobilnego i nie zauje a zaplacielm 407zl (Oem) przyznaje ze cena jest troche wygorowana ale bez przesady da sie jeszcze prezyc. Ale zeby zmescic sie z plyta golwna i procem w 300 zl jak to napisal "menic" to bedzie trudno bo chociarzby zwykly abitek kosztuje w granichach wlasnie 300zl i w dodatku tak samo ciezko juz go dostac jak bartona!no ja mam zamiar kupic uzywane :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...