bonus Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Witam. Kupujac kiedys komputer dostalem plyte windowsa 98 dodawanego razem z zestawem Optimusa. Plyta ta jest jakos zabezbieczona ze w dosie nic nie mozna z nia zrobic a odpalaja plyte ze startem komputera wyskajuje niebieskie tlo i napis ze plyta nie jest do tego komputera. Plyta ta wymaga zaladowania z dosu pliku do biosu. Plik odpala sie w dosie laduje cos do biosu o od tej pory widzi jua ta cd windowsa 98. Problem polega na tym ze zgubilem dyskietke z tym plikiem ktory sciagnal mi kiedys facet w sklepie. Ja niestety nie wiem gdzie taki plik moge znalesc a wiem ze napewno jestw sieci ,problem tez w tym ze nie pamietam jego nazwy ,nazywal sie chyba Optilock czy cos takiego. Prubowalem znalesc na stronie aopen ale nie dalem rady , moze gdzies jest na tej stronie? Pomozcie znalesc mi ten plik . Dzieki. PS. Czy instalujac 98 z pozyczonej od kolegi plyty ,podaja swoj legalny klucz z naklejki na kompie mam legalnego windowsa czy aby byl legalny musi byc zainstalowany koniecznie z tej co przy ktorej byla naklejka z kluczem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 PS. Czy instalujac 98 z pozyczonej od kolegi plyty ,podaja swoj legalny klucz z naklejki na kompie mam legalnego windowsa czy aby byl legalny musi byc zainstalowany koniecznie z tej co przy ktorej byla naklejka z kluczem? Może znawcą nie jestem ale chyba będzie legalne skoro masz licencje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...