majki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Jest jakas rada na zaschniete glowice w drukarce Canon s330 ? Zapomnialem o druku okolo miesiaca, wszystko zaschlo i teraz niewyraznie drukuje, zmarnowalem jedna tubke na czyszenie glowicy. Pomoze ktos? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zazwyczaj płyny do głowic działają... dziwne - ja jak mialem zaschniety to od razu poszło... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zazwyczaj płyny do głowic działają... dziwne - ja jak mialem zaschniety to od razu poszło...A cos wiecej o nich? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpEEdO Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Wez sobie spodek (taki od szklanek) czy cos w tym stylu, i nalej niewielka ilosc goracej wody (prawie wrzatku). Zamocz dysze w tym, poczekaj chwile, powinno wyplynac troche tuszu. Wytrzyj sciereczka mokre miejsca (nie dysze!), wloz do drukarki, wlacz czyszczenie glowic i walnij test druku. Nie boj sie wysoka temp. nic nie zrobi dyszom bo same pracuja podczas drukowania w wysokiej temp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Wez sobie spodek (taki od szklanek) czy cos w tym stylu, i nalej niewielka ilosc goracej wody (prawie wrzatku). Zamocz dysze w tym, poczekaj chwile, powinno wyplynac troche tuszu. Wytrzyj sciereczka mokre miejsca (nie dysze!), wloz do drukarki, wlacz czyszczenie glowic i walnij test druku. Nie boj sie wysoka temp. nic nie zrobi dyszom bo same pracuja podczas drukowania w wysokiej temp. Okej, tylko jak dostac sie do glowicy? Wyrwac je silą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpEEdO Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 A ty masz na stale zamontowana glowice? huh, to dziwne, co prawda nie jestem na biezaco w kazdym badz razie do tej pory taka praktyke stosowal tylko epson. No to masz problem..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 A ty masz na stale zamontowana glowice? huh, to dziwne, co prawda nie jestem na biezaco w kazdym badz razie do tej pory taka praktyke stosowal tylko epson. No to masz problem..... No moge ja wyrwac sila, ale napewno nie mam dostepu do miejsca gdzie wylewany jest tusz na papier. Przynajmniej nie widze. Kurde w glowie sie nie miesci.. Moze ją jeszcze uratuje. A moze umyje glowice od gory? wyjme atrament i przmyje patyczkiem wymaczanym w spirytusie? tylko czy to cos da? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...