Gość Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 no cześc wam pytanko jedno mam - gdzie w polsce można kupić porządny blok wodny i chłodnice (poza 4Max cooolem)? I ile takie cuś może kosztować? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furmek Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 TU sa fajne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Ja bym powiedział NAJLEPSZE :wink: Sam kupuję u Marcina :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 no nie ma co Mate robi pozadne bloki i szacunek dla niego za to Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 ale dalej nie ma testow :( nie ma zadnego porownania co do wydajnosci tych blokow Lisek do dziela :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Taaa :( ja tez bym chcial jakies testy blokow. Moze sie da jakos :P :P :P :P :P :P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Eeeeeee... Gdzie tam z Liskiem... :wink: Ja się z to biorę :D :D :D Tak, Tak... Nie mylę się, napisze test-porównanie-recenzję jego WC, WB itp. :D Czekam właśnie na to wszystko :!: :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Cytat Eeeeeee... Gdzie tam z Liskiem... :wink: Ja się z to biorę :D :D :D Tak, Tak... Nie mylę się, napisze test-porównanie-recenzję jego WC, WB itp. :D Czekam właśnie na to wszystko :!: :!: :!: a z czym to porownasz ??? masz jakies inne bloki czy zrobisz tylko test tego jednego ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Julek jak chcesz to zamieszcze recke na www.overclockers.prv.pl ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Cytat Eeeeeee... Gdzie tam z Liskiem... :wink: Ja się z to biorę :D :D :D Tak, Tak... Nie mylę się, napisze test-porównanie-recenzję jego WC, WB itp. :D Czekam właśnie na to wszystko :!: :!: :!: Nawet jak zrobisz test tylko jednego bloku to i tak bedzie zajebiscie bedzie mozna chociaz troszke sie porownac. Zawsze to juz bedzie cos. Ja bardzo chetnie zapoznam sie z wynikami twoich testow :P :P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mate Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Tiaaaaaaa Testy moja zmoro ukochana. :roll: Julek zrobi testy na dwóch blokach starym czy 15kanałów i nowym który dla niego robię Julek: Sorka ze sie to wszystko tak przeciąga ale naprawdę sam zaczynam być wnerwiony. Dam mu do testów oba bloki, może Eheima i MJ100 w pojemnku, no i chłodniczkę.... Julek: Jest na co czekac :D . Może wtedy to coś da. Niestety nie mam dojścia do innych bloków. Może ktoś z Wawy coś wyporzyczy :wink: Bo jak mam z 6sztykami takie przejscia to co dopiero bedzie z 1 sztyką..... :twisted: Ale wkrótce zaspokoję waszą wielką. niewyczerpną ciekawość testową..... 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Co myslicie o konstrukcji bloku wodnego ze stroniczki http://www.overclockers.com/articles568/ Wyglada na dosc prosty ale nie wiem czy cosik takiego ma sens. A jeszcze jak zrobis blok "wydrazony w srodku?Mozna cosik taliego opdlac czy po prostu robis sie 2 czesci a potem laczy?tylko nie smiejcie sie ze mnie ale jestem TOTALNYM LAMEREM w tych sprawach... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mate Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Cytat Co myslicie o konstrukcji bloku wodnego ze stroniczki http://www.overclockers.com/articles568/ Wyglada na dosc prosty ale nie wiem czy cosik takiego ma sens. A jeszcze jak zrobis blok "wydrazony w srodku?Mozna cosik taliego opdlac czy po prostu robis sie 2 czesci a potem laczy?tylko nie smiejcie sie ze mnie ale jestem TOTALNYM LAMEREM w tych sprawach... Ni powiem ładne. Blok wykonywany na numerycznej. Chłodnica prawdopodobnie Maxxperta. Reszta bajererów poliwęglan. Złączki festo ale o małym przekroju. Ogólnie fajne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Heja ludziska :!: W teście mam zamiar porównać: stadnardowy blok Mate'e, blok od Mate'a na zamówienie, może też mój stary blok z radia od Cela... Chętnie wypożyczyłbym od kogoś jakiś DOBRY blok do testów... O... Mam :idea: :idea: :idea: Jeśli ktoś z was ma dobry blok, to mogę się z nim zmieżyć :!: Wezmę go do siebie i porównam z w/w blokiem mojego projektu. Jeśli ktoś pobije mój WB, to... (Mate... zasponsorujesz jakieś nagrody :?: :D :wink: ) ... to coś wykombinuję jako nagrodę. Co wy na to :!: :?: Oprócz tego mogę też porównać chłodnice od Marcina z moją nagrzewnicą... I żeby było jeszcze ciekawiej mogę porównać moją pompkę 1380l/h AquaClear, do Eheima od Mate'go 8O Pomyślcie ile może byc kombinacji części... 3-4 bloki + 2 chłodnice + 2 pompki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondiash Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Możesz moją pompke porównać z twoją. He, he ,he :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 a gdzie indzej można te mendy kupić? Nie chodzi mi oto że te są żle czy cuś, tylko chciałbym mieć jakis wybór. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 moge do testow wypozyczyc moj stary blok (aluminiowy radiator oklejony plytkami miedzianymi) ciekawy jestem jak wypadnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...