ariel01 Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wczoraj podpinałem telewizor pod komputer, a na następny dzień zdarzyła sie tragedia- głośniki przestały działać!! Jedyną oznaką życia jest szum w nich, takto nic. Są one dobrze podpięte i w mikserze też jest odpowiednio pogłośnione. Czy ktos potrafi mi pomóc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 po prostu sie spaliły :) tez tak miałem - gwarancja CI pomoze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariel01 Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 po prostu sie spaliły :)Jakto się spaliły?! :x Ale pragnę dodać, że ten "szum" było słychać od dawna, kiedy jeszcze głośniki działały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Msi16 Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 przeinstaluj stery ja mialem takie jaja jak instalowalem KX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ja mialem trzaski w swoich glosnikach, od dawna sie grzały no i pewnego dnia tez byl tylko suzm, podlaczylem dla testu do telewizora itez nic :) odeslalem na gwarancje i oddali kase :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariel01 Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Msi16, przeinstalowałem i nic!!!! Czy istieje jeszcze jakiś inny sposób, niż ten co radzi Nessay? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Msi16 Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Format :D? niezartuje pojdz nimi do kumpla i sprawdzcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 oh dzizias :) mi 2 dni temu po prostu jeden glosnik wybuchl :> . Taki huk, ze myslalem ze z krzesla spadne :) :) :) . Teraz mam juz nowe creativy za 37zl ;] ;] ;] i graja duzo lepiej ;] ;] ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariel01 Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 I nic! Kolega przyszedł ze swoimi i dzieje się dokładnie to samo... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...