HucK Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Jakie są dobre przeglądarki internetowe (bezpłatne)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedzik Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 mozilla, firefox, opera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumeks Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ja tam uzywam IE 6.0 mi to wystarcza :P (wedlug mnie najlepsze) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ja tez narazie ale moim zdaniem jest wolny. mój kumpel ma takie łącze jak ja i na operze mu chodzi 2 razy szybciej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 FireFox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szulima Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Firefox, Opera lub Mozilla wielki + za możliwość blokowania pop-up'ów (mają też wiele innych miłych cech, m.in. zakładki ^^) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Opera 7.6 Beta :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Po przeczytaniu waszych opinii skusilem sie na zainstalowanie Opery 7.54 PL i to bardzo dobry wybor.. :D Po odpowiednim skonfigurowaniu i imporcie Ulubionych jestem zachwycony Operą.. :) jest o wiele szybsza niz IE 6.0 ;) POLECAM ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 ME IE 2 - nakładka na IE 6.0 - to jest moc ;] ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Opera jest najlepsza super stabilna i szybka i nie ma tyle cholernych dziur co internet explorer!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Ja tam uzywam IE 6.0 mi to wystarcza :P (wedlug mnie najlepsze)A próbowałeś innej? Ja też kiedyś używałem IE i dosyć późno odkryłem Operę, ale jest 100 razy wygodniejsza...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rbtck1 Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Wedlug mnie z tych wszystkich mozilla firefox jest najszybsza mialem opere, mozille, konquerrora jak dla mnie najbardziej pasuje mi firefox. http://firefox.pl Ale reklama :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arias Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 mozilla jest oki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arias Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 mozilla jest okimozilla jest oki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Ja też używam FireFoxa! Opera jest przebajerowana i jest bajzel w opcjach, a w FF wszystko ładnie, schludnie i szybko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 firefox rzadzi ... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Mozilla jak dla mnie niezla, choc sa jeszcze bledy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 a czy cokolwiek jest bezbledne??? wazne zeby plusow bylo wiecej niz minosow a taka wlasnie jest mozilla ( firefox :D ) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 a czy cokolwiek jest bezbledne??? wazne zeby plusow bylo wiecej niz minosow a taka wlasnie jest mozilla ( firefox :D ) :) No a my? :P Windows ma wiecej plusow niz minusow, a jest do (_!_) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Ja tam uzywam IE 6.0 mi to wystarcza :P (wedlug mnie najlepsze) Jesus... IE ostatnio stwierdzono najniebezpieczniejszą przeglądarką posiadającą tyle dziór że wszystko co pełza po sieci bez problemu może ci wtargnąć na kompa... miłego surfowania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Windows ma wiecej plusow niz minusow, a jest do (_!_) :lol:zawsze wszyscy sie tak smieja ale prawda jest inna windows nie jest do (_!_) ;( bo (prawie) wszyscy z niego kozystaja i spora czesc nienazeka wiec nie jest z nim tak zle ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Uzywaja, a i owszem ja tez uzywam ale zadowolony to ja nie jestem. :? Oczywiscie ktos moze powiedziec : przejdz na Linuksa. W sumie moglbym niestety prograny ktorych czesto uzywam pod windowsem, zmuszaja mnie (z braku wersji pod linuxa, lub braku odpowiednikow) do stosowania tej a nie innej platformy :evil: - to tak jest podobnie jak z TP.SA :wink: troche sie OT robi wiec nie robmy juz bu... :wink: Update: Wine owszem - ale nie wszystko mi poprawnie niestety chodzio ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 to ja powroce do tematu. f rządzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Ja kiedys phoenix (na mozilli) potem mozilla (troche za duzo w niej bajerow) a teraz Firefox. Do tego java od sun i flash i jestem w niebie a IE sux :D EDITED: literowka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Ja Jechałem na Netscape ale Opera jest wygodniejsza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Uzywaja, a i owszem ja tez uzywam ale zadowolony to ja nie jestem. :? Oczywiscie ktos moze powiedziec : przejdz na Linuksa. W sumie moglbym niestety prograny ktorych czesto uzywam pod windowsem, zmuszaja mnie (z braku wersji pod linuxa, lub braku odpowiednikow) do stosowania tej a nie innej platformy :evil: - to tak jest podobnie jak z TP.SA :wink: troche sie OT robi wiec nie robmy juz bu... :wink: Jest przecie Wine! Znacie może jakieś inne przeglondarki oprucz wyżej wymienionych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniek_pl Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 firefox - ma wszystko co trzeba i nic wiecej. pozatym 99% stron ktore odwiedzam dziala na nim tak jak powinno a z opera bywa roznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 A to prawda ze niektore str nie chcą wspolpracowac z Operą.. ;) Ale Opera i tak rządzi.. ;) RrrUuuLllEeeZzz :) Jak narazie nie mialem zadnych problemow z ta przeglądarką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf_ Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Szybkość przeglądarki i jej stabilność wychodzi na słabszych komputerach i starszych systemach. Na amd k6 266 mhz 64 mb ram, w98 se: IE 6 sp1 - bardzo niestabilna, co chwila sie zawiesza i wyświetla komunikat o błędzie - nie da z jej pomocą normalnie przeglądać stron www firefox 0.9 pl - sytuacja nieco lepsz niż w przypadku IE 6 - lepsza stabilność, ale wolniejsza od IE ( szczególnie podczas korzystania z zakładek), opera 7.52 - szybsza i stabilniejsza od dwóch powyższych, nie ma sie do czego przyczepić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianus Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Błagam... tylko nie IE.... najlepsza pod względem zabezpieczeń itp jest OPERA... polecam!!! Tylko Opera!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...