Skocz do zawartości
--Marcin--

Jakie Krućce ?????? Co to za rozmiary ??????

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc Panie i Panowie ... mam problem ... chce kupic X3M'a z krućcami typu szybkozlaczki skrecane ... rozmiar 9/12 - 8/10 - 9/12 , mam prosbe NIECH MI KTOS POWIE CO TO ZA ROZMIARY jak ja mam to odczytac ??? co znacza te wielkosci ??? jakiej srednicy wewnetrznej a jakiej zewnetrznej powinien byc waz do tych kruccow (w milimetrach) ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

radze Ci ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>  krućce choinkowe, mi daje to wiecej pewnosci, jest tansze i ma wiecej zalet :)

sie zgadzam

jakos nie ufam tym innym

zawsze moze cos wyciec itd

zasiskasz na choince i jest elegancko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

radze Ci ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>  krućce choinkowe, mi daje to wiecej pewnosci, jest tansze i ma wiecej zalet :)

sie zgadzam

jakos nie ufam tym innym

Mówicie że są lepsze od szybkozłączek i zwykłych prostych króćców? Dlaczego? Pozatym choinki też się zaciska normalnymi metalowymi zaciskami czy tymi małymi plastykowymi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dlaczego choinkowe hmm, jak cos widze, ze dobrze siedzi i jest mocno dokrecone to wiem, ze jest ok, a takie szybkozłączki ciagle mysle, ze cos nie dokonca wlozone (bo nie widze weza) moze zaraz wyleci itp.... i do tego drozsze..., gorzej z dobraniem węza bo grubosć sie liczy i takie tam...

a na choinkach to metalowe cybanty zakladasz albo plastiki co wolisz, chociaz cybanty pewniejsze, bo dokrecasz śrubusiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

radze Ci ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>  krućce choinkowe, mi daje to wiecej pewnosci, jest tansze i ma wiecej zalet :)

sie zgadzam

jakos nie ufam tym innym

Mówicie że są lepsze od szybkozłączek i zwykłych prostych króćców? Dlaczego? Pozatym choinki też się zaciska normalnymi metalowymi zaciskami czy tymi małymi plastykowymi?

kiedys mialem temat o tym

poszukaj

ja sie zdecydowalem na chioinki i plastikowe zaciski i jest zajebiscie

i tak ciezko sciagnac waz z choinki co dopiero z opaska...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem takie złączki też są całkiem spoko:

Dołączona grafika

Lepsze od choinki, bo nie trzeba zacisku. Szczelne na 100%. Jedyną wadą jest cena. Jesli ktoś jest zainteresowany zakupem, to mam dostęp do złączek tego typu w różnych rozmiarach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi