--Marcin-- Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Czesc Panie i Panowie ... mam problem ... chce kupic X3M'a z krućcami typu szybkozlaczki skrecane ... rozmiar 9/12 - 8/10 - 9/12 , mam prosbe NIECH MI KTOS POWIE CO TO ZA ROZMIARY jak ja mam to odczytac ??? co znacza te wielkosci ??? jakiej srednicy wewnetrznej a jakiej zewnetrznej powinien byc waz do tych kruccow (w milimetrach) ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 radze Ci ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> krućce choinkowe, mi daje to wiecej pewnosci, jest tansze i ma wiecej zalet :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 9/12 - 8/10 - 9/12 1 wylot - 9 wew 12 zew wlot - 8 wew 10 zew 2 wylot - 9 wew 12 zew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--Marcin-- Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Buahahahahahahahahahahahahah Smieje sie sam ze swojej glupoty ... buahahhahaaha normalnie zaraz spadne z krzeselka ... jaki czlowiek glupi .... dzieki za pomoc i trzymajcie sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robocat Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 radze Ci ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> krućce choinkowe, mi daje to wiecej pewnosci, jest tansze i ma wiecej zalet :) sie zgadzam jakos nie ufam tym innym zawsze moze cos wyciec itd zasiskasz na choince i jest elegancko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 radze Ci ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> krućce choinkowe, mi daje to wiecej pewnosci, jest tansze i ma wiecej zalet :) sie zgadzam jakos nie ufam tym innym zawsze moze cos wyciec itd zasiskasz na choince i jest elegancko Mówicie że są lepsze od szybkozłączek i zwykłych prostych króćców? Dlaczego? Pozatym choinki też się zaciska normalnymi metalowymi zaciskami czy tymi małymi plastykowymi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 dlaczego choinkowe hmm, jak cos widze, ze dobrze siedzi i jest mocno dokrecone to wiem, ze jest ok, a takie szybkozłączki ciagle mysle, ze cos nie dokonca wlozone (bo nie widze weza) moze zaraz wyleci itp.... i do tego drozsze..., gorzej z dobraniem węza bo grubosć sie liczy i takie tam... a na choinkach to metalowe cybanty zakladasz albo plastiki co wolisz, chociaz cybanty pewniejsze, bo dokrecasz śrubusiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robocat Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 radze Ci ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> krućce choinkowe, mi daje to wiecej pewnosci, jest tansze i ma wiecej zalet :) sie zgadzam jakos nie ufam tym innym zawsze moze cos wyciec itd zasiskasz na choince i jest elegancko Mówicie że są lepsze od szybkozłączek i zwykłych prostych króćców? Dlaczego? Pozatym choinki też się zaciska normalnymi metalowymi zaciskami czy tymi małymi plastykowymi? kiedys mialem temat o tym poszukaj ja sie zdecydowalem na chioinki i plastikowe zaciski i jest zajebiscie i tak ciezko sciagnac waz z choinki co dopiero z opaska... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_marko Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Moim zdaniem takie złączki też są całkiem spoko: Lepsze od choinki, bo nie trzeba zacisku. Szczelne na 100%. Jedyną wadą jest cena. Jesli ktoś jest zainteresowany zakupem, to mam dostęp do złączek tego typu w różnych rozmiarach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 nie sa imo spoko bo: sa uzaleznione od grubości węża, np guttasyna na to nie zakrecisz.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_marko Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Tak to prawda, że spro zależy od grubości węża - ja używam do złaczki 12/10 węża silikonowego 9x1,5 (12/9), a mój brat ma na tej złączce waż igielitowy 8x1,5. Z wężem igielitowym 10x1,5 byłby drobny kłopot... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...