eRdolz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Witam, mam problem Kupilem nowa plyte gl. Abit NF7 i podlaczylem do niej swojego starego proca duron 1.3 na standardowym chlodzeniu, po odpaleniu kompa wiatrak na procu pochodzil ok. 3-5s i sie wylaczyl oraz monitor nie ruszyl :( prubowalem dalej i ciagle tak samo :/ Po wyjeciu proca i przelozeniu do starej plyty juz nie wstal :/ wlozylem inny procek i wszystko dziala na starej plycie, czyzby procek padl??:/ Z prockiem obchodzilem sie delikatnie, nie uszkodzilem go. Odpalalem to wszystko na kiepskiej zasilce Codegen 300W. Dzieki za ewentualne odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 moze zalozyles zle radiator sie procek spalil? nic innego nie moge wymyslic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 a ten duren jest na fsb 100 czy na 133 ?? jak na 100 to poszukaj zworki i przestaw na 100 , albo jak mowie paprotek popraw cooler i przemsaruj proca :) jak to nie pomoze to pomyslimy dalej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 jak sie spalil to juz za pozno :P ps: ten pomysl ze zworkami odpada, bo proc juz nigdzie nie chce pracowac... a przeciez na starej mobo zworek nie ruszal ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 heheh no teraz juz wiem ze procek poszedl do piachu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eRdolz Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Dzieki za poswiecenie chwilki czasu :] No dobra sprawa proca zalatwiona tak jak myslalem padl, ale ciekawi mnie dlaczego po podlaczeniu na nowej plycie wiatrak od proca dziala pare s i sie wylacza a gdy podlaczony jest na starej plycie wiatrak dziala non-stop. Jaka moze byc tego przyczyna?? moze ktos ma jakies pomysly?? ---------------------- Pozdrawiam eRdolz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 np jakies zabezpieczenie przeciprzepieciowe - szczerze szczelam nie mam pojecia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 moze byc tak ze ten duron mial chodzic na fsb 100 ale plyta mu dala 133 no i moze nie wytzrymal tego i zmarl , to mi jedyne do glowy przychodzi , a abit ma ta wtyczke 12V podlaczyles ja czy moze bez niej wlaczales ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 jak dla mnie, to zle zalozyles chlodzenie. Posmarowales jaderko pasta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...