Gość Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Witam, Dzisiejsze statsy: Ranking Ranking wg aktywnosci Statystyki ogólne Tweak Ranking teamów w Polsce Tweak vs Bodybuilders Seti Team (chlopaki wziely sie do roboty..) Rywalizacje: Olsztyn AMD Team vs Cool&Trendy=] The B Team vs UFO vs MaKaR & Osa & Start Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MistrzPoiu Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Bez tych statsów nie było by tak fajnie. A tak coś się dzieje na forum chociaż raz w tygodniu. Bydgoszcz Team w tym tygodniu musicie się postarać jak nie chcecie oddać miejsca :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 buuuuu nasz link nie dziala. pzoa tym ta wpadka ze strata pozycji to tylko na chwile ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 the b team mozna juz wiecej w porownaniach nie umieszczac; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genBB Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 ano link nie działa ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Juz dziala, sorki, ale jak to dodawalem to forum sie strasznie slimaczylo, wiec nawet nie sprawdzalem posta tylko poszedlem sobie do domu, szkoda nerwow :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genBB Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 link działa, a wykres fajny [:, jednak z niecierpliwościa czekam do końca miesiacca na wykres - miesięczny :]... FiDO będzie miesięczny wykres :?: :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechmom Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Wlasnie sie zarejestrowalem i dolaczylem do team'u wczoraj :) Powiedzcie jak ustawic zeby przeliczalo jak najwiecej paczek dziennie! :) W tej chwili mam 20 na low priority ale jak pojde sie uczyc to dam normal.. high juz dawalem i wole nie wracac do tego przy takiej ilosci paczek :] Seti mam wg. opisu z topicu Pierwsze kroki :) (SetiSpy, Seti Driver) W tej chwili pokazuje mi estimated time na 3 godzinki srednio :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Wlasnie sie zarejestrowalem i dolaczylem do team'u wczoraj :) ....A że tak nieśmiało zapytam. Do którego team'u konkretnie :?: Bo jako samodzielny liczący nie występujesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechmom Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Tweak.pl oczywiscie :] moj nick w seti to MALKUTH wiec dlatego pewnie nie widziales ;) http://orion.setiatwork.com/cgi-bin/wkysta...pl&name=malkuth Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 mechmom zapraszamy do Olsztyn AMD Team www.olsztynamdteam.friko.pl wiadomo w qpie razniej ;] a my sie trzymamy na zacnym 4 miejscu :D w wykresiq konkursowym... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechmom Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Eh no a jak to zrobic? :> poki co jestem w tweak.pl a widze ze olsztyn amd jest podgrupa w tweak.pl to moge do was sie wpisac :> tylko jak? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 na stronie masz dzial dolacz do nas... i tam jest napisane wszytsko ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechmom Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 ale tam pisze zeby sciagac program i nic nie pisze jak sie doalczyc jak juz mam program... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 jak sciagniesz ze stronki program to juz jestes polaczony do nas... juz jest wszystko ustawione... tylko wlaczac na kokmpie i liczysz dla Olsztyn AMD Team... ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechmom Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 no dobra, to skasuje stary prog i sciagne od was.. :) No i juz, liczy sie :) 24h na dobe u mnie komp chodzi i bedzie liczyl caly czas na normal, no chyba ze bede akurat cos gral :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 nooo i kolejny czloiek w naszym teamie :D WELCOME :D troche sie smietnik zrobil w tym temacie ale trudno... i tak moderatorzy tu nie zagladaja bo nawet nie przykleja tematu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechmom Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 No najwyzej skasuja te pare postow... Pozniej jeszcze zainstaluje na kompie siostry seti ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 FiDO będzie miesięczny wykres :?: :)A ma byc? No to bedzie :) Dla mnie to kilka sekund.. tyle moge poswiecic :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 i tak moderatorzy tu nie zagladaja bo nawet nie przykleja tematu...bo ci co przyklejali juz nie sa moderatorami a reszta widac ma gdzies ten dzial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genBB Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 FiDO: z góry dziekuje ;) btw: czyżby lada chwila Tweak.pl wskoczyl na 9 miejsce? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 btw.. nie wiem jak bedzie ze statami w przyszlym miesiacu, z kolejnego, trzeciego i ostatniego juz odwolania, nie dostalem akademika co stawia pod znakiem zapytania moj dostep do kompa/neta przez jakis czas od poczatku semestru. Bede jeszcze walczyl, no ale nie wiem czy sie uda.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genBB Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 FiDO: powodzenia w walce! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszPaweł Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 A ja tam liczę sam........ i tylko wtedy gdy mam kompa odpalonego.... i mam tak: Results Received 882 Total CPU Time 3955 hr 21 min Average CPU Time per work unit 4 hr 29 min 04.3 sec Average results received per day 0.71 Last result returned: Sat Sep 11 18:52:40 2004 UTC Registered on: Sat Apr 14 00:11:47 2001 UTC View Registration Class SETI@home user for: 3.416 years Your group info: You do not currently belong to a group. You are not currently the founder of any teams. Your rank: (based on current workunits received) Your rank out of 5165977 total users is: 280073rd place. The number of users who have this rank: 219 You have completed more work units than 94.574% of our users. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...