Skocz do zawartości
Szymoon

I co by tu wybrac ?

Rekomendowane odpowiedzi

Nasza ulubiona telekomunikacja wprowadzila limity i w zwiazku z tym mam problem - co wybrac ? Praktycznie juz na dniach (no moze tygodniach) przeprowadzam sie do wawy (studia), do nowego mieszkania na Ursynowie, bede mieszkal jeszcze z kolega i chcemy jakas stalke. W domu korzystam z neo 640 i jest mi z tym dobrze, czasem sie ten szybszy transfer przydaje - bo chce cos sciagnac w miare szybko, a nie czekac pol dnia albo i wiecej, natomiast nie sciagam masy plikow. Wg. testu tpsa do 17 do 26 sierpnia sciagnalem 1,7GB danych - wiec nie tak duzo. Ale tak czy siak, te 5 GB limity tpsy daly mi do myslenia i sprawili, ze zastanawiam sie co wybrac. W koncu to Warszawa, wybor napewno wiekszy jak u mnie na wsi (niestety nie wiem dokladnie jaki), warto wybrac raz a pozadnie. No i wlasnie, co polecacie ? chello ? kiedys slyszalem o nim same zle opinie, jak jest teraz, moze jeszcze cos innego ? Mieszkanie jest w zupelnie nowym bloku, tpsa oferowala swoja neozdrade, byla jeszcze jakas oferta z kablowki (gdzies tam pewno mam ulotke), a jak z innymi providerami czy jesli chcialbym sie podlaczyc do np. dialogu (jesli w ogole bylby dostepny) w takim nowym bloku, to bylby to problem ?

Co mysle, ze glownie bedzie sie to rozgrywalo miedzy tpsa a kablowka czy chello jesli bedzie mozliwosc latwej i szybkeij instalacji. Glownie ogladam www czasem gram w gry przez neta (raz na jakis czas nalogowo), czasem cos sciagam i chce to sciagnac szybko. Danych jak widac ogolnie duzo nie zbieram.

Licze na wasze opinie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Daj se sianka z neo ;]

Na Urysnowie prawdopodobnie zalapiesz sie na Aster (bez limitow - www.aster.pl) lub jesli 15 GB Ciebie stysfakcjonuje na chello (wersja 768 kbps). Obie w zaleznosci od pakietu w cenie podobnej do neo 640 bez limitow lub nizszej ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi