Szymoon Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Nasza ulubiona telekomunikacja wprowadzila limity i w zwiazku z tym mam problem - co wybrac ? Praktycznie juz na dniach (no moze tygodniach) przeprowadzam sie do wawy (studia), do nowego mieszkania na Ursynowie, bede mieszkal jeszcze z kolega i chcemy jakas stalke. W domu korzystam z neo 640 i jest mi z tym dobrze, czasem sie ten szybszy transfer przydaje - bo chce cos sciagnac w miare szybko, a nie czekac pol dnia albo i wiecej, natomiast nie sciagam masy plikow. Wg. testu tpsa do 17 do 26 sierpnia sciagnalem 1,7GB danych - wiec nie tak duzo. Ale tak czy siak, te 5 GB limity tpsy daly mi do myslenia i sprawili, ze zastanawiam sie co wybrac. W koncu to Warszawa, wybor napewno wiekszy jak u mnie na wsi (niestety nie wiem dokladnie jaki), warto wybrac raz a pozadnie. No i wlasnie, co polecacie ? chello ? kiedys slyszalem o nim same zle opinie, jak jest teraz, moze jeszcze cos innego ? Mieszkanie jest w zupelnie nowym bloku, tpsa oferowala swoja neozdrade, byla jeszcze jakas oferta z kablowki (gdzies tam pewno mam ulotke), a jak z innymi providerami czy jesli chcialbym sie podlaczyc do np. dialogu (jesli w ogole bylby dostepny) w takim nowym bloku, to bylby to problem ? Co mysle, ze glownie bedzie sie to rozgrywalo miedzy tpsa a kablowka czy chello jesli bedzie mozliwosc latwej i szybkeij instalacji. Glownie ogladam www czasem gram w gry przez neta (raz na jakis czas nalogowo), czasem cos sciagam i chce to sciagnac szybko. Danych jak widac ogolnie duzo nie zbieram. Licze na wasze opinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maruda Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 pomysl nad dslem jezeli stać Cie na to :) mozna zawsze to podzielic na sasiadów :) ja płace 249 zł a w tym momencie mam 1 mbit / 256 bez zadnych ograniczen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dsl raczej odpada - wlasnie chodzi mi o co w miare taniego a sasiadow poki co malo ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ta nowa neo ma tez szybszy upload wiec do gierek byla by lepsza od 640!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Daj se sianka z neo ;] Na Urysnowie prawdopodobnie zalapiesz sie na Aster (bez limitow - www.aster.pl) lub jesli 15 GB Ciebie stysfakcjonuje na chello (wersja 768 kbps). Obie w zaleznosci od pakietu w cenie podobnej do neo 640 bez limitow lub nizszej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...