BMX Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 witam, od niedawna zauważyłem ze w sklepach zaczyna brakować athlonów xp batron, czy zostaną wycofane? pytam bo chce złożyć komp na tym procku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 spiesz sie z kupnem takowego bo ich juz prawie nie ma , zaznaczam prawie :evil: " .. kto szuka ten znajdzie ... " :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukiqq Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 witam, od niedawna zauważyłem ze w sklepach zaczyna brakować athlonów xp batron, czy zostaną wycofane? pytam bo chce złożyć komp na tym procku W sumie o takich to ja nigdy nie slyszalem, he wiem ze sie czepiam ale to sa Bartony a nie Batrony :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erOl Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Z nimi naprawde jest zle!! We Wroclawiu nie balbym sie stwierdzic ze juz nie ma wogole!!!! Proline,arest,popland,midas,quatron,virtualpc,tpc...... itd!!! Nie ma! Wiem bo ostatnio sam chcialem kupic 2500 i wszedzie mi mowili ze juz nie ma i dostaw nie bedzie a w hurtowniach tez nie maja! Udalo mi sie dorwac 1 ale 2600 ale i tak jestem zadowolony ze nie musialem Semprona brac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 AMD zaprzestało produkcji Bartonów, a więc nie ma i ich nie będzie. Teraz wprowadza Semprony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 To niestety prawda. Bartony nie są juz produkowane. Zastąpią je mniej wydajne i kosztowniejsze (dla nas) Semprony. Jednak przezorni ludzie zrobili zapasy ;) i zachowali pare sztuk 2500XP@3200XPx1.65V na czarną godzinę. Więcej informacji na PW. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dddd Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Zastąpią je mniej wydajne i kosztowniejsze wcale nie mniej wydajniejsze. z tym ze kosztowniejsze to sie zgodze, ale to sie powinno zmienic w ciagu 2-3 mc-y Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMNADREN Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 dokladnie, semprony wchodza bartki i inne typu 2600xp T itp wychodza. Jak ktos chce kupic w Poznaniu jeszcze bartka to niech zapiepsza do znaka na kaliskiej, maja 4 ostatnie procki z zajebistej serii do krecenia (kqyha braz)! za 400zl a kreca sie jak mobile. Niestety w Poznaniu dostanie bartka graniczy z cudem oprocz znaka moze 2 innych sklepow, przez to sprzedawcy sami dobieraja sobie wysokie ceny, jest popyt a mala podaz, tak wiec proponowali mi bartony OEM 2500 nawet za 480zl!!! kradzeż w biały dzień Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Zastąpią je mniej wydajne i kosztowniejsze wcale nie mniej wydajniejsze Jak to? Odpowiednik wydajnościowy bartona jest droższy i to dużo. Przykładowo wydajność Barton 2500 (512L2) = Sempron 2800 (256L2). A wyzszych nie ma i raczej nie bedzie na SocA ponieważ AMD przestawia swe fabryki na Soc757 pełną parą, poza tym specyfikacja napięciowa poczciwego SocketA sie wyczerpała. Ceny z komputronika: Barton 2500 OEM 407PLN Sempron 2800 OEM 505PLN Jak to nie mniej wydajniejsze to jakie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...