Skocz do zawartości
Jasnie Pan

Eeeee ? Ale dlaczego ???!!

Rekomendowane odpowiedzi

Czy wynik 2200 3dmarków na czystym windowsie xp pro , bez spywaru itp na konfiguracji : Athlon 2.6 Ghz ,Msi Nforce 2 K7N2 , Geforce 4 Mx440 64 Mb 8x ,256 ddr ram 400 jest prawidłowy , normalny ? Bo mi się wydaje że nie ... Co może powodować taki zły wynik ?

testowane : 3D Mark 2001 Se build 330 , detki 43.45 .

:cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stery do Nforce 2 zainstalowane !

"Ten Gf to pewnie 64 bit."

no to tani Gf (jakieś 150 zł) ale z tego co wiem u innych z Geforce4 Mx440 na podobnej konfiguracji (nawet z gorszym prockiem ) jest nawet z 6000 3d marków !!

Nie potrafię zrozumieć skąd takie przebicie !

Chyba nawet z Geforce 1 można by uzyskać tu więcej marków niż te 2000 :cry: .Może coś jest uszkodzone ? Ale czy to miałoby wpływ na wydajność ? Błędów żadnych nie wykrywa ! Komputer został kupiony jakiś tydzień temu ..

chlip chlip :oops: :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"a jak wiadomo 5200 jest nowsza karta niz gf4mx."

nowsze znaczy nowsze a nie lepsze.

ja na bartonie2500 (chociaz nie wazne czy jest 11x133 czy 11x200 wynik ten sam-+10pkt) z 64bitowym mx440 mam 4700. po oc karty mam 7000.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy wynik 2200 3dmarków na czystym windowsie xp pro , bez spywaru itp na konfiguracji : Athlon 2.6 Ghz ,Msi Nforce 2 K7N2 , Geforce 4 Mx440 64 Mb 8x ,256 ddr ram 400 jest prawidłowy , normalny ? Bo mi się wydaje że nie ... Co może powodować taki zły wynik ?

Ja mam ECs`a k7s5a , AMD XP 2000+ , 256 SDRAM wole nie mówic ile Hz i GF2 MSI 64 MB, na tym sprzęcie pod WIN XP + SP1 ( instalowany rok temu) ma ponad 2700 punktów w 3d mark 2001 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Logan"]"a jak wiadomo 5200 jest nowsza karta niz gf4mx."

nowsze znaczy nowsze a nie lepsze.

fx5200 jest o wiele lepszy od wszystkich mx jakie znam. Mam najmocniejszego fx5200 i wiem jedno, że sprzęt na deufeltowym ustawieniu bije mx-y na głowe:)

i tyle z mojej strony.

aha na 3D Marku03 wyciągnołem z Geforca 6800 10210 pkt. co daje trzecie miejsce na zlocie w Dziwnowie (game1-12400pkt.) a to dużo :twisted: Trochę panowie brakuje pieniędzy na takie cuda :) Ale to na marginesie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z tymi fxami to tez zalezy, bo kumpel mial mx440 128bit i chcial miec nowa karte to sobie kupil najnowszego geforca 5200 bo mial 128 mega i dx9 i wogole i tegotamtego i 256bit (no tak wmawiaja w sklepach). i 3dmark2k1 mu z 5,5 spadl do 3,7. zaplacil 300 za spadek o 2k punktow.

a ultimate chyba nie jes najmocniejszym 5200, jest jeszcze ultra ktore chodizlo chyba po 700zl:D to musial byc demon predkosci:]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Logan"]... a ultimate chyba nie jes najmocniejszym 5200, jest jeszcze ultra ktore chodizlo chyba po 700zl:D to musial byc demon predkosci:]

Zgadza się poszukałem trochę i znalazłem GeForceFX 5200 Ultra Gainward FX Pro tylko powiedz mi jedno kto zapłaci 500zł za FX5200. W tej cenie możesz mieć Radeona 9600 lub FX5500.

Różnie jest z tymi FX-ami, wiem jedno, że nie wywaliłem pieniędzy w błoto.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Logan"]... a ultimate chyba nie jes najmocniejszym 5200, jest jeszcze ultra ktore chodizlo chyba po 700zl:D to musial byc demon predkosci:]

Zgadza się poszukałem trochę i znalazłem GeForceFX 5200 Ultra Gainward FX Pro tylko powiedz mi jedno kto zapłaci 500zł za FX5200. W tej cenie możesz mieć Radeona 9600 lub FX5500.

Różnie jest z tymi FX-ami, wiem jedno, że nie wywaliłem pieniędzy w błoto.

IMO jeden ch..shit a 9600 to ofkors pro nowy ze sklepu ja akurat 500zł dałem za grafe z podpisu ;)

BTW czy tytoł topicu jest zgodny z regulaminem ? :wink: :idea: :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi