valdimar Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Chciałbym kupić sobie switcha cena tak do 90 zł, 5 portowy FastEthernet , prosze o jakieś rekomendacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salomon Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 No jak akurat od Siebie mogę polecić D-linka, mam 2 5 portowe, i 3 -8 portowe, i do tej pory ządnych padnięc, uzywam juz takich od 3 lat.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirhel Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Z tanich dobrych switchy polecam EUSSO. Osobiscie używam przez 2 lata zawiesil mi sie max 3 razy przy 7 osobach w sieci ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anon Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 (edytowane) Witam wszystkich, jestem zainteresowany zakupieniem taniego switcha do malutkiej sieci ( max 3 kompy, bardzo małe odległości ). Po przeczytaniu kilku wątków na forum zauważyłem, iż z tych najtańszych, popularne są EUSSO i SURECOM, i właśnie jeden z nich zamierzam kupić, pytanie tylko który, SURECOM EP-805SX (50zł) czy Eusso USH5005-XPB (56zł). Na korzyść EUSSO przemawia 2 letnia gwarancja. Jednak chciałbym się zapytać Was o opinie i co Byście wybrali, gdyż takiego porównania na Tweak'u nie znalazłem, pozdrawiam i dziękuje za odpowiedzi. Anon. PS switch dla mojej kobietki, więc nie może być wtopy :P AD. Przypomniało mi się, jaką porządną zaciskarkę do 100 zetek Byście polecili, bo czas kupić :) THX. Edytowane 7 Lutego 2005 przez Anon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Mam surecoma i jest spoX - tylko 3 kompy ale nigdy się nie zwiesił i nie miałem z nim rzadnych problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Ja polecam Eusso. Jedyny problem jaki może wystąpic przy urządzeniach z dolnej półki to zasilacz, który może podawać niestabilne napięcie przez co switch/router może się zawieszać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 z oferty Asmax'a http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=14213 cos nowego.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolec Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Ja posiadam 8-portowego Lantecha (koszt ok. 110zł, 5-portowe są tańsze właśnie koło 90) jestem bardzo zadowolony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...