mamuuut Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 OKA, czaje ... zmiany stana sie sdopiero kolo 22 wrzesnia bo koncze seskje wtedy i bede sie mogl za to zabrac... mam pytanko. jako ze pierwszy raz skladalkem WC to tak naprawde nie wiem w jakim stopniu powinien byc dokrecony blok wodny, wiem ze po rowno na kazda sruba, ale ile to jest?? czy tak ze sprezyny ktora mam powinny sie pocno juz ugiac, czy tylko troszeczke, jak poznac ze blok jest wystarczajaco dokrecony!!?? i czy montowac coper-plytke ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddie Chopin Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 w instrukcji montazu blokow na emceesie pisze, ze skrecac do momentu gdy sroby beda scisniete w 80%... cytuje: Nałożyć czarne nasadki na śruby. Przełożyć przez otwory w płycie głównej. Założyć blok na śruby. Nałożyć kolejno na śruby: podkładki izolacyjne i sprężynki i nakręcić nakrętki karbowane. Dokręcić z wyczuciem nakrętki, obie równomiernie az do 80% ściśnięcia spręzyny w takim razie nalezy sruby wkrecic chyba gdzies tak o 1/5... sam nie wiem czy dobrze to rozumiem ;-) wiec jakby co to sie nie sugeruj... AVE!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamuuut Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 SUPER DZIEKUEJ, jak skoncze wrzesnie bede mial juz zbiornik na wode pod 5,25", pozadne weze, wymysle cos z kolankami, wiec zrobie to jak nalezy. usprawiedliwiam sie ciutke, bo jak skladalem zestaw to byl ten sam wieczor co laska ze mna zerwala i nie bylem do konca gotowy, i skupiony, nie chcialem za duzo o niej i o nie myslec, wiec.... wiec zrobilem WC. jak juz mowilem dziekuje za wszystie rady, bede zmieniac pokolei wszytski co zauwazyliscie na fuj. Czy ma ktos pomysl jak to wszystki upchanc do budy?? mam jeszcze kieszen ktora wyciagnolem bo nie bylo miejsca :)) mam 3xHDD i 2xnaped CD, i MALO MIEJSCA W BUDZIE ;))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Gdańsk Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 NIE DOKRĘCAJ ŚRUB NA 80% !!!!! te sprężyny są dużo twardsze !!!! rób to z wyczuciem ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamuuut Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 a moglbys jeszcze powiedziec albo pdac wzgledna def. slowa "Z WYCZUCIEM" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarodziej007 Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 dziura w topie budy i nagrzewnica na budzie. oczywiscie przykręcona żebyś jej nie zrzucił. I bez zbiornika hyba że do miejsca 5,25". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Gdańsk Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 tak aby blok sztywno siedział ! aby węże go nie odciągały od socketa, tak aby nie skruszyć jąderka tego mobila bo dobry jest, ale widze po temperaturach że nie musisz tego lepiej dociskać, tylko daj tam jakiegoś as3 lub as5 ewentualnie ceramique i będzie gites ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamuuut Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 problem polega na tym ze zeby sie dostac do wnetrznosci kompa ja musze najpierw wysunac czesc gornej polki, ona ma podwojny sufit. w tym wyaPDKU NIE DAM RADY TEGO zrobic, ( sorki za capsa ), bo to jest tak ze boczki wsuwa sie od gory w dol, i domyka gorna zasuwka w postaci podwojnego stropu!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macko55 Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 sprawdz gdzies ile N moze isc na twoj procek i ile g wytrzymuje twoja plyta.. usrednij sobie jakos te 2 wartosci i ... wyobraz sobie ta sile :D "z wyczuciem" to mocno, ale nie za mocno :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarodziej007 Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 dokręcaj do tąd aż poczujesz (usłyszysz) chrupnięcie rdzenia ;). a tak poważnie ja dokręcałem aż bloczek ledwo dał się poruszyć (nie przegnij z ruszaniem bloczkiem bo możesz rdzeń uwalić. Podkładke mam założoną bo u mnie przy niej temp spadł. A moje sprężyny są bardzo słabe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamuuut Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 te.... STARY.... nie ma sprawy, jak chcesz to procka zamiast dokrecac to odrazu Tobie wysle..(podaj adres) mam niezly model. z mobila FSB133 na FSB230 bez podnosznia napiecia.. moze chcesz?? ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Gdańsk Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 a tak BTW ładny bloczek :P :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarodziej007 Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 te.... STARY.... nie ma sprawy, jak chcesz to procka zamiast dokrecac to odrazu Tobie wysle..(podaj adres) mam niezly model. z mobila FSB133 na FSB230 bez podnosznia napiecia.. moze chcesz?? ;)) jak to do mnie to ja bardzo chętnie wezme jak Cie stać na takie prezenty :D . Sam bym kupił sobie 2500 mobile jak bym miał za co. ale najpierw czeka mnie zasiłka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 1. zmiejsz kilometry tych wezy 2. ZROB SHROUD NA NAGRZEWNICY temperatury pojda w dol minimum z 3-4* 3. kolanka powywalaj daj 2x45 .. 4. ten pojemnik to woła o pomste do nieba :) 5. jakie ziomy? (za duzo hh) grunt ze dziala ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...