maciejewski Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Obecna oderta Neostrady z limitami jest do niczego dlatego chcialbym przejsc do Netii gdzie nie ma limitow i ceny tez są OK. Czy ten proces wiąze sie ze zmianą mojego numeru telefonu czy mozna pozostac przy starym? Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 musisz mieć telefon w netii reszte szukaj tu: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=82681 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ygbd Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Chyba już weszła ustawa, która pozwala pozostać przy dotychczasowym numerze. Na pewno dotyczyła komórek, być może i stacjonarych, poszukaj na stronie ministerstwa, albo wyślij mail-a do Netii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Ustawa może i sobie weszła ale przepisów wykonawczych (a jeśli nawet są to operatorzy twierdzą, że nie ma możliwości technicznych) nie ma:( Najbliższy termin (możliwości zachowania numeru) o jakim słyszałem to nowy rok, ale zapewne operatorzy zrobią dużo by to opóźnić. No i pewnie będzie to usługa płatna. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ygbd Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Z tego co rozmawiałem z babką z Netii, ustawa dotyczyć będzie, lub dotyczy tylko i wyłącznie komórek, a ze stacjonarnymi po staremu, zmieniasz operatora, zmieniają numer :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...