Agentlos Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Moje pytanie dotyczy przerobienia CD-ROMu na odtwarzacz MP3. Czy ktoś wie jak to zrobić? Jeśli CD-ROM potrafi odtwarzać CDA to chyba da się mu coś wcisnac aby odtwarzał MP3? To jest chyba sprawa biosu. Czy ktoś wie jak to zrobić? Mam CD-ROM SAMSUNG CD-ROM SCR-2431 (już dość jak widać stary), ale po podkręceniu Lasera czyta wszystko bez błednie (czasem przy dużych prędokościach sie wysypuje :D . Jeśli spotklaiści sie gdzieś z czymś takim to bardzo proszę o dopowiedz!!!. Baaaaardzo mi zależy :D . A jeśli jesteście pewni że jest to nie wykonale to powiedzcie dla czego. Proszę jeszcze raz o odpowiedz, i z góry dziękuje za wszeliego rodzaju odpowiedzie,nie ważne jakiego rodzaju (byle zgodne z tematem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 tak jest taka mozliowsc wpisz na google yampp ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agentlos Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Dzięki za odpowiedz ale jeste jesdno wielkie ALE. Ja nie chce tworzyć własnego yampp'a tylko zrobic to tak aby po włorzeniu do CD-ROM'u komputer zaczął odtwarzać piosenki tak jakby były to CDA. Czyli na zasadzie normalnej zasady klawiszy odtwaraznia nie podlacczonego CD-ROMu do komputera bez taśmu IDE idącej do komputera. Myslałem aby taki program dodał moze coś do biosu CDka aby mógł odtwarzać MP3 tak jak zwykłe CDA... Proszę o pomoc!!! To nie ma być nic specjalnego :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Niestety, takiej mozliwosci nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teokryt Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Teoretycznie sie da ale trzeb być wprawnym elektronikiem, posiadać trochę € na zabawę, o odpowiednie sklepy pozwiedzać. Jestem na takim etapie, ale dużó z tego nie wyniknie. Nowy Bios? A co ma bios, potrzebny jest dekoder i ot wielkie cudo, jednak dla niego potrzba wiecej zasobów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agentlos Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Hmm. Szkoda. To jest trudniejsze niż sie może komuklwiek wydawać... Myślałem że taki dekoder da sie zrobić na zasadzie dekodera MP3 tak jak do dosa. O ile sie nie myle, kiedys wyło wiele takich programów do muzyki w MS-DOSie, i nie zajmowały ponad 100 KB. Wielka żałoba nad moim niewykorzuystanym CD-ROM'em sie pojawilła. :lol: . Jakby wam sie cos przypomniało - chociaż jak piszecie jest to mało prawdopodobne, piszcie. Mam nadzieję że na coś jeszcze wpadniecie, a jak nie to wielka szkoda... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...