Dzi@dzi@ Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Od pewnego czasu mam problem z tym napędem, a mianowicie kiedy probuje cos zainstalowac lub skopiowac na dysk to czasem troche ruszy ale po chwili komp sie zawiesza :( i tak za kazdym razem..... Nie wiem w czym tkwi problem, czyscilem soczewke lasera ale to tez nie pomoglo, probowalem tez przeinstalowywac sterowniki aspi co tez nie pomoglo :cry: Pomozcie !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 moze cos z DMA? sprawdz kable i zasilanie... a wczesniej bylo ok? stalo sie to samo z siebie, czy przeprowadzales jakies zmiany... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzi@dzi@ Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 wczesniej bylo wszystko ok, nic nie zmienialem. DMA mam wlaczone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 no to skoro Ty nic nie zmieniales, a wczesniej bylo ok to oddaj go na gwarke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leo01 Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Mam takiego divika i już od dawna kiepsko działa. Często ma problemy z czytaniem płyt a gwarancja się już skonczyła i musze się tak z nim męczyć(tylko że mi nigdy kompa nie zawieszał) Jak możesz to go oddaj do serwisu albo wymień na coś innego bo dvd od Creative to jak dla mnie porażka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...