Liptonti Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 gdzies kiedys widzialem cos w stylu atrapy chlodnicy o strukturze plastra miodu do kupienia na metry wiecie gdzie cos takiego moge dostac niekoniecznie musi byc miod moga byc szesciaokaty czy inne dziwactwa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzli Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 A jakie duze potrzebujesz, moze bym cos znalazl z maskownic do glosnikow, ale by byly w kolorze czarnym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 od dawna szukam takich siatek ale jedyne co udalo mi sie dorwac to siatka alu do tuningu samochodów wyglada tak jak nizej .. jej wada jest to ze oczka sa niezawsze takei same i ze sa czesto w kształcie rombu a nie szescianu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrol Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 taka siatke z kolkami mam z zasobow garazowych. wykorzystalem ja do przerobki zaslepki na przednim panelu. jak sie dowiem jakie ma pochodzenie to dam znac, w kazdym razie zostalo jej jeszcze sporo :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 najbardziej podobaja mi sie plastry miodu ale zeczywiscie ciezko dostac i chyba skorzystam z oferty samochodowych sklepów tuningowych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 do niektórych zastosowań mozna by użyć jeszcze siatki ogrodniczej plastikowej (taka zielona do ogordu :D ) lub takze plastikowa siatka wykorzystywana przy remontach pomieszczeń.. dołączenia ścian.. ma drobne oczka... no ale wiadomo.. plastik nierówno odlany jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gones Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 To sie nazywa blacha perforowana tez szukam takiej z oczkami plastra miodu ale ciezko dostac jedynie co znalazłem to firmy ktore moga zrobic cos takiego na zamowienie http://www.gazetastarachowicka.sse.pl/bperf3.php http://www.perforacja.com.pl/blachy.html http://www.krsnowiny.pl/?show=blachy jak ktos znajdzie sklep z taka blacha na necie co sprzedaje gotowe blachy z oczkami plastar miodu a nie na zamowienie to dajcie linka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Wymiar blachy to 1000x2000mm Grubość 1,0mm Materiał stal St3S Cena 205 zł/szt netto Termin realizacji 14 dni Pozdrowienia Perforacja blachy perforowane sp. z o.o. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Poczta to wysylaja ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 niom :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Juz widze listonosza z arkuszem 1m x 2m pod pacha :D Chociaz swoja droga moge sie przejechac po sklepach u siebie w miescie...troche motoryzacyjnych tu mamy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Trafiłem na coś takiego :arrow: http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=31335649 Może się komuś spodoba. Ja niestety dalej szukam czegoś o mniejszych oczkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 fajna fajna .. tylko ze 25cm to malo .. :( mnie na okno to sie maży a potrzebne minimum 30cm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 zapytaj moze maja inne rozmiary..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...