majki Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Mozecie cos polecic? Pełno tego a nie wiadomo gdzie sie wybrac :/ CHodzi o angielski i niemiecki. Moze jakies promocje? znizki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 No więc. Ja chodziłem do 2 szkół a znam o wiele więcej. Chodziłem do Lingwisty(wiele odziałów, uczą wielu języków) ale bez rewelacjii. Wiele się ze śmiesznych ksiazeczek nie nauczyłem Szkoła Języków Zbigniewa Jeziorskiego, polecam. Bardzo dużó nauki. Nie ma żadnych podręczników. CO lekcje piszemy jakieś schematy i w domu musimy np. 15 razy przepisać ten schemaat ale z innymi przykładami. Co tydzień są testy, czasem 2x w tygodniu(ale z innego materiału w jeden dzień i z innego w drugi np. gramatyka i czasowniki frazowe oddzielnie). Jeżeli się nie zda 2 testów pod rząd, to jak się trzeciego nie zna to można wylecieć ze szkoły i byli goście co wylecieli. Trzeba się dużó uczyć, dużó pisać ale warto. Bo dzięi tej szkole a dokładnie dwóch latach w niej moge powiedzieć, że bardzo dużó się nauczyłem języka, a szczególnie gramatyki. Szkołą prowadzi 2 kursy, dla dzieci czyli tak do 16 roku życia, jest to kurs 3 letni, pierwszy rok gramatyka i czasowniki frazowe 2 rok czasowniki frazowe i gramatyka. II połowa 2 roku to już słówka, jakieś artykuły, a teraz zaczne tam 3 i ostatni rok. Kurs dla dorosłych <16 lat , trwa 2 lata i obejmuje ten sam materiał. W ten sam sposób uczą również języka niemieckiego. British Council. B. dobra szkoła języka angielskiego, sprawdzony, dobry program nauczania, dobra lokalizacja. Więcej o tej szkole w necie poczytasz. Pozdrawiam Maciek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jancio Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Ja polecam jak wyżej British Council, dobra kadra, ciekawe zajęcia tylko dosyć drogo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Przyłączę się do pytania. Szukam porządnej szkoły z rocznym kursem przygotowywującym do egzaminu na Certificate in Advanced English. Ktoś może coś polecić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 ja chodzilem przez 5 lat (przedtem jeszcze 2 lata prywatnie) do International House...zdalem FCE (First Cert. in Eng.) i CAE (Cert. in Advanced Eng.)...wiec zakonczylem moja edukacje na 10 poziomie...jest ich w sumie w IH - 11..11 to juz jest CPE...w sumie poniekad nie chcialo mi sie 11 skonczyc, ale tez dlatego ze kazaliby mi chodzic na niego 2 lata...a to juz kasa leci x 2....moge polecic IH ...tylko ze drogo :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emotsetung Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Ja szukam Szkoly Japonskiego pomocy moze ktos wie gdzie w Warszawie mozna sie zapisac . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 ja od roku chodze do archibalda (www.archibald.pl) i teraz tez sie zapisze. ogolnie bardzo mi sie tam podoba, nie ma jakiegos wielkiego zapieprzu, lekcje na luzie i dosc ciekawe. ceny jak na szkole angielskiego dosc przystepne no i swietna lokalizacja (za domami centrum przy kfc). jesli chodzi o certyfikaty to maja wszystko co sie da lacznie z CPE co jest rzadko spotykane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Michalak -> gdzie ta szkołą jest ?? Szkoła Języków Zbigniewa Jeziorskiego. Ja chodziłem do empika niewiem co myśleć :/ Bdb wyposażenie a reszta to już od nauczyciela zalezy :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...