Nimitz Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Witam. Mam taki problem. Uzywam standardowego IE dodanego do Win XP. Zainstalowalem wszystkie latki od Microsoftu. Wystepuje u mnie jednak pewien problem. Podczas otwierania niektorych stron, wyskakuje mi blad z pytaniem czy chce debugowac. Wystarczy kliknac Nie i strona dalej sie laduje. Czy ktos z Was spotkal sie z czyms podobnym? Czy wiecie moze jak temu zaradzic? Z gory dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam Nimitz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 www.firefox.pl i nie ma problemu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Zainstaluj sobie normalną przeglądarkę np. Mozille, Firefoxa lub Opere, a nie badziewie jakim jest Internet Explorer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nimitz Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Widze,ze na razie same dobre rady :-) Moze ktos jednak bedzie umial pomoc? (A nie dawac madre rady :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nimitz Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Dziekuje, pomoglo. A co do dobrych rad :-) Chetnie bym sie przesiadl, tylko ze nie moge sie na zadna zdecydowac. Kazda ma jakies plusy i minusy :-( CO wybrac? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Najlepiej wypróbuj sam, dla każdego inna może być najlepsza. Sprawdź Mozillę Firefox, Mozillę Suite, Operę - napewno coś przypadnie ci do gustu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...