wojtas85 Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Otoz karta nie chce instalowac sie pod winXP, system krzyczy ze nei moze uruchomic urzadzenia ! Pod win98 SE chodzi w porzadku ze stramki z plytki instalacyjnej ... a na XP juz nie chce :/ O co moze chodzic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Może chcesz instalować stery do 98 pod XP?:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas85 Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 No raczej nie zabardzo... pomogles mi jak cholera... to ze jestem tutaj poczatkujacy to nie znaczy ze nie umiem instalowac sterow :P Pozatym jakbys chcial wiedziec, gdybym probowal uruchomic stery do 98 pod winXP to by mi wyskoczylo cos, no nie :P Czy ktos moze zna odpowiedz na nurtujace mnie pytanie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...