Krey Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Posiadam pełną wersj programu Drive Image 7 i zamiast się z niego cieszyć mam z nim same broblemy,oto one: 1)Chce stworzyć obraz partcji z poziomu Windows i wszystko jest ok, wszystko już ustawiłem klikam na Finish i zamiast procesu tworzenia partycji wyskakuje okienko z natępującą treścią: Bacup of C: did not complete successfully. The Virtual Volume Imaging driver (pqv2i.sys) is not present on the system. Error EC8F000C: Cannot find the Virtual Volume Image driver. Error 00000002: Nie można odnaleźć określonego pliku. Nieokreślony błąd. 2)Odpalam za pomocą bootowalnej płytki Driver Image z poziomu DOS-a i podczas ładowania plików wyskakują następujące okienka z następującymi treściami: a)Factory.exe Failed to install network adapter-check WINBOM b)No network interforce Cards (NIC) were detected Posiadam system Windows XP z SP1. Proszę pomóżcie,bo ja nie wiem o co biega,może ktoś miał takie same problemy!!!! PS.Zainstalowałem łatkę ze strony producenta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 a tryb zgodności włączyłeś ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krey Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Trochę się zdziwiłem odpowiedzią Domik, bo drive image 7.03 jest całkowicie przystosowany do systemu windows XP,ale spróbować nie zaszkodzi,rezultat:TO SAMO JAK W MOIM POŚCIE,ale dzięki. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...