kiwi77 Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Prosze pomocy,mecze sie i mecze. Kupilem sobie irde podlaczylem do plyty ECS K7S5A i nic. Niby komp ja wykryl (XP) ale w instrukcji pisze ze powinna migac dioda a nie miga. Co zle robie - albo zle podlaczylem albo cos wiecej trzeba w biosie ustawic. Prosze powiedcie jak mam ustawic w Biosie zeby to zadzialalo. I nie piszcie ze ten temat zostal wyczerpany bo nie moglem nigdzie znalesc potrzebnych informacji, a jezeli gdzies to jest wyjasnione to prosze o linka. - PLEASE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechmom Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Sprawdz z instrukcja irdy i instrukjcja plyty glownej czy kabelki sa dobrze podpiete (w dobre miejsca), uaktywniles irde w biosie? Tak to powinno byc juz OK, przysun jakies inne urzadzenie irda pod "czytnik" (nie moge slowa znalezc :P) i powinna nastapic komunikacja, aha, nie wiem czy nie musisz czasem wylaczyc ktorego portu COM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiwi77 Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Oki dzieki już działa - pomąciłem kabelki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...