g00ral Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 hej witam Was serdecznie! mam pytanie otoz moja dziewczyna ma płyte główna ECS K7S5A chipset:sis735 i nie mamy sterownika , mozecie podac link dokladny z ktorego bede mogl sciagnac serownik? z gory dziekuje i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Możecie sobie poczytać FAQ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00ral Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 hej dziekujemy bardzo! kliknalem na link a potem na co?:) sorki ale kompletnie nie znam sie na kompach. Wybralem chipset software ale potem z tej drugiej ramki "step2" nie wiem co wybrac? mozesz mi podpowiedziec? i jeszcze mam pytanie czy ta plyta ma zintegrowany dzwiek lub karte sieciowa? bo grafiki chyba nie ma pozdrawiam i dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afi Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 ściągnij sobie AGP 1.17e i IDE Driver 2.04 bodajże... google służy pomocą :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...