Sadzior Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 mam pare pytań odnośnie pld: -jaką ściągnąć wersje?: 1.0 czy 2.0 testową? -kiedy ma wyjśc stabilną 2.0? -czy to prawda że pld ma pełno błędów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memphis Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Ad 1: Jezeli juz sciagac, to chyba 2.0, bo 1.0 jest baaaardzo stara. Ad 2 i 3: Przylaczam sie do pytania. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armadon Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Ad1: Jak to ma być serwer to 1.0 a dokładniej 1.1, jak desktop to 2.0 ale mogą być problemy bo nie jest to wersja finalna. Ad2: Wersja oficjalna: jak będzie gotowa. Wersja nieoficjalna: jak będzie gotowa. Nie ma konkretnego terminu bo nigdy nie wiadomo jakie błędy jeszcze wyskoczą. Można spekulować że do końca października, ale to tylko spekulacje. Ad3: Beta ma błędy, ale dlatego nazywa się beta. Wersja finalna z tego co mi wiadomo ma mniej błędów niż inne dystrybucje, a wszelkie znalezione dziury są błyskawicznie łatane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 mam pare pytań odnośnie pld: -jaką ściągnąć wersje?: 1.0 czy 2.0 testową? AC jak najbardziej (2.0). Pozwole sie nie zgodzic z przedmowca i na serwer polecic rowniez AC, sprawuje sie dobrze. -kiedy ma wyjśc stabilną 2.0?Pozyjemy, zobaczymy ;) Do konca roku moze wyjdzie.. -czy to prawda że pld ma pełno błędów?nie, to nie prawda, takie plotki rozsiewaja zazdrosni debianowcy ;) A tak na serio, w AC zdarzaja sie, dlatego warto zapisac sie na listy dyskusyjne aby byc w temacie co moze nie dzialac. pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...