Mephisto7 Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Mam pytanie, prosze was o porade czy wystarczy kupic Spire WRIV i kontroler obrotow (razem 55 zł), chodzi mi oto zeby puscic wiatraczek na jakies 1700 obrotow* zeby byl jak najmniej slyszalny (czytaj niemal bezglosny) czy lepiej kupic ktorys z pentagramow np QC-92 Cu za 99 zł :?: Zalezy mi bowiem tez na cenie :lol: Aha dodam ze potrzebny mi ten coolerek do durona 700 bez o/c :wink: *Jak wiadomo Spire normalnie bez kontrolera chodzi na kolo 2700 obrotow i ponoc nie jest przez to zbyt cichy czy to prawda :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oteek Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 no jesli ci zalezy na cenie i masz takiego proca jakiego masz to w ogole nie powinno byc zadnych watpliwosci :P - o wszystkim mowi roznica w cenach tych dwoch coolerkow. ja polecam ci pentagrama of koz, ale do durnia 700 to spox starczy ten whisperrock ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 WRIV. U mnie pracuje na Bartku 2500@3200 i mam temperature w spoczynku 40 stopni a w stresie 47-48. Napiecie 1,725v. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mephisto7 Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 ja polecam ci pentagrama of koz, ale do durnia 700 to spox starczy ten whisperrock ;) No ja wiem ze starczy tylko ze mi zalezy na ciszy, a ponoc ten WRIV nie jest wcale taki cichy. :? Z kolei jesli zmniejsze mu obroty (kontrolerkiem) to nie wiem czy sie procek nie bedzie za bardzo grzał :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 ja mam na napięciu 1,75 i na min obrotach na kontrolerze pare setek obr 55 stopni. Przecież jak będziesz coś robił to zawsze możesz podkręcić obroty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mephisto7 Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 ja mam na napięciu 1,75 i na min obrotach na kontrolerze pare setek obr 55 stopni Jak to pare setek :?: Sprecyzuj sie :idea: A jaki masz proc :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 pare setek obrotów a nie wiem ile bo mi nie pokazuje bo jest za mało i płyta ich nie widzi proca mam amd 2000@2600 chodzi mi tylko o to że w zupełności ci styknie nie będziesz nic robił czy w nocy to dajesz na minimum i nic nie słyszysz wydaje mi się że obrotów to mam z 800 ale nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mephisto7 Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Kupilem w koncu Arctic'a za 49 zeta i jest super cicho. Przydaloby sie teraz cos na twardziela :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...