przeciwnik Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 dzisiaj chce przeinstalować system, załozyli mi wczoraj DSL 1. i pierwszy raz właczylem sieciowke w EpoXie. tylko mam dylemat. na tej plycie są 2 zintegrowane, jedna realtek druga natomiast nvidia lan. która bedzie lepsza , mniej problematyczna itd..? dodam że sieciowka realtek wchodzi mi na przerwanie 19 czyli dzieli przerwanie z kartą graficzną , nie przeszkadza to? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Ja mam dwie seciówki w kompie z mobo nf7-sl jedna integra druga na pci. Ta z płyty udostępnia lan dla drugiego kompa (AsRock) a z pci łączy się z netem. Nigdy nie miałem problemu z tą z mobo znaczy się nVidi a co do przerwania zawsze to jakiś problem jak jedno przerwanie dla dwóch sprzętów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 z doswiadczenia z wieloma plytami i 3 sieciowkami :P -nie naraz moge powidziec ze dzielenie przerwania z grafika nie przeszkadza (gorzej jak z muzyka dzielone sa przerwania - wtedy zwisy systemu) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...