cfaniak83 Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 lacze mam podzielone na routerku dl-604 d-linka czy jest mozliwosc sprawdzenia jakiejs statystyki lacza.... w ile procentach w danej chwili jest wykorzystane itp... ?? albo chociaz z jakimi adresami ip w necie lacza sie uzytkowniy lana.... co by ich troche poprzycinac;) z gory dzieki ps: mam neta przez modem kablowy :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 bez kompa ktory to zlicza sie nie obejdzie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cfaniak83 Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 tzn.. miedzy routerem a modemem komp musi byc... :|?? a ip z jakimi sie ludzie lacza tez nie sa gdzies zapisywane albo cos... :/?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 tzn.. miedzy routerem a modemem komp musi byc... :|?? a ip z jakimi sie ludzie lacza tez nie sa gdzies zapisywane albo cos... :/?? nie bawilem sie tym routerem jakiego uzywasz, ale pewnie takich fukncji jakich szuaksz nie ma. ja mam router na linuxie, i wszystko latwo moge monitorowac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cfaniak83 Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 niom.. super.. :] dzieki... ps: zawsze moge metoda prob i bledow blokowac adresy w koncu nie jest ich tak duzo :P ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...